De herfst is al een tijdje begonnen en de winter komt ook steeds dichterbij. Dat betekent dat de zomer ook al een tijd achterons ligt (zomer, wat was dat ook alweer?!) en ons knappe bruine kleurtje plaats heeft gemaakt voor een witte huid. Er is natuurlijk genoeg te klagen over de herfst en winter, maar ons bleke huid is misschien wel een van de allervervelendste. Geen zin om je elke dag in te smeren met zelfbruiner of een zonnebank te pakken? Logisch! Daarom hebben wij een veel makkelijkere (én leukere) oplossing om bruiner te lijken in de winter. Namelijk: door bepaalde kleuren. Read on!

We beginnen met welke ondertoon jouw huid heeft: een koele of warme ondertoon. Geen idee wat jij hebt? Stel je zelf dan de volgende vraag: staan zilveren sieraden je beter dan gouden varianten? Zo ja, dan heb jij een koele ondertoon en andersom.

Koele ondertoon
De kleuren waarin jij het bruinst lijkt zijn rood, paars en blauw. Zijn die kleuren niet helemaal jouw ding? Geen probleem, want mooie koraaltinten, fuchsia en dieproze staan jou ook goed! En laat nou net deze kleuren helemaal on trend te zijn dit najaar! Lucky you.

Warme ondertoon
Goudkleurige sieraden maken jou a queen. Jouw huid heeft namelijk een warme ondertoon en kleuren zoals turquoise, olijfgroen (dé kleur van dit najaar) okergeel, zalmroze en perzik staan jou perfect. Je lijkt er in deze bleke herfst- en wintermaanden ook nog eens een stuk bruiner door. Oh en, vergeet vooral de gouden sieraden niet!

Neutrale ondertoon
Heb jij het idee dat goud- en zilverkleurige sieraden jou allebei goed staan? Dan ben jij waarschijnlijk een mix van beide en dat betekent dat jij een neutrale ondertoon hebt. The good news? Nou, jij bent een type dat eigenlijk alle kleuren wel kan hebben. Je moet alleen oppassen met effen zwart of wit, hierdoor kan het zijn dat een bleke huid juist extra geaccentueerd wordt.

READ NEXT:
Deze kleur trekt mannen aan!
> Te hoge hakken gekocht? Zo zitten ze toch nog lekker!
Dit zijn de mooiste kleurencombinaties!

Source: Collage Vintage

 

(Visited 1,070 times, 1 visits today)