Sta je ook weleens voor de kast, alles puilt uit maar jij hebt ECHT niets om aan te trekken? We kennen het allemaal maar al te goed. De tip? Gooi alles eens op je bed en probeer eens setjes te maken. Maak kleurcombinaties die je normaal gesproken niet draagt.

Wij hebben een aantal foolproof kleurcombinaties voor je op een rij gezet. Hiermee kan jij echt niet de mist in gaan:

1. Zwart en donkerblauw

Deze combinatie stond heel lang op de ‘verboden’-lijst maar is daar gelukkig al lange tijd vanaf. Het is een hele chique, stijlvolle, maar ook stoere combinatie. Snel toevoegen aan je garderobe dus!

2. Crème en zwart

Deze kleurcombinatie was groot favoriete bij onze Coco. Al haar crèmekleurige mantelpakjes werden afgezet met een zwarte bies en voorzien van gouden knopen. Een klassieke combinatie als je het ons vraagt.

3. Oker en (donker)blauw

Okergeel zien we dit seizoen veel terugkomen. Een opvallende kleur die je mooi kan stylen op donkerblauw en denim.

4. Camel en denim

Deze kleurcombinatie zal je het ultieme western gevoel geven. Een camel, of andere bruine kleur en lichtblauwe denim kleur zijn samen een hele mooie combinatie.

5. Zilver en lichtblauw (geel of lila)

Ook al denk je dat deze lichte kleuren het alleen goed doen in de zomer, als winterse kleuren zijn ze net zo mooi. Ook zien we dit seizoen veel pastelkleurtjes dus deze kleurcombinatie past er perfect tussen.

6. Roestkleur en blauw

Roestkleur zit vlakbij okergeel op de kleurenwaaier en daarom past ook hier blauw mooi bij. Let er wel op dat niet iedereen wegkomt met een roestkleur. Vooral bij mensen met een licht gekleurde huid staat deze kleur mooi. Heb je een donkere huid dan kan je beter voor geel gaan.

7. Grijs en rood

Eenvoudig, maar werkt iedere keer weer. Een grijze jeans met een rode trui of top. Wij zijn verkocht.

8. Burgundy en paars

Durf je iets meer op te vallen? Kies dan voor twee opvallende kleuren en combineer deze met elkaar.

9. Geel met turquoise

Nog zo eentje. Lekker opvallend maar het werkt wel.

10. Goud en smaragdgroen

Old but gold. Wij zijn sowieso helemaal gek op smaragdgroen. En hier staat goud ontzettend mooi bij. Verwerk dit dus in je accessoires zoals je oorbellen, riem of tas.

11. Jade groen met roze of lila

Geen alledaagse combinatie maar zoals je ziet: het werkt wel. Als je toe bent aan iets anders is dit the way to go.

12. Nude en koraal

Een nude tint past erg goed bij een felle kleur, zoals koraal, want de nude kleur verzacht het koraal en andersom geeft koraal wat meer pit aan het zachte nude. Dit contrast zorgt voor een perfecte combinatie en daarom hoort het zeker thuis in je kast.

13. Zwart en wit

Dit is natuurlijk een combinatie die we allemaal kennen. Het wordt wel snel saai of basic, dus let op dat je de kleuren creatief combineert. Het is een veilige keus en hierbij weet je zeker dat je nooit de mist in kan gaan.


 

Meer kleur aan je kledingkast toevoegen?
Dit zegt de kleur die je draagt over jou
Zo check je welke kleuren goed bij jou staan
De vetste kleurcombinaties voor het voorjaar

PHOTOCREDITS SOCIALBLISS

(Visited 2.306 times, 1 visits today)