Dit zijn de nieuwe films waar we om staan te popelen

Dat wij fan zijn van Netflix kan niemand ontgaan zijn. Tóch mis je thuis de sfeer van met z’n allen in volle verwachting naar the big screen kijken met grote bakken popcorn. Who’s with us?  Wij hebben daarom dé films waar wij nu al om staan te popelen op een rijtje gezet. We hebben alles op een rijtje gezet van romcom tot thriller. Perfect dus voor een gezellige avond met je vriendinnen of een actiefilm waar je vriendje wel blij van wordt. We willen ze allemaal zien, NU!

The lost city of Z – 27 maart

Deze film vertelt het verhaal van een Britse ontdekkingsreiziger, die in de jaren ’20 plotseling verdwijnt tijdens zijn expeditie naar een mysterieuze stad, the lost city of Z, in het Amazonegebied. Allemaal leuk en aardig maar Charlie Hunnam (van Sons of Anarchy) heeft de hoofdrol en daar doen we het voor!

Get out – 20 maart

Deze film is in Amerika als nummer 1 bij de box office binnengekomen en onze verwachtingen zijn dan ook erg hoog. Het verhaal gaat over een Afro-Amerikaans man die voor het eerst de ouders van zijn blanke vriendin ontmoet. Hoewel alles op het begin koek en ei lijkt, merkt hij dat er mysterieuze dingen gebeuren..

 

The Mummy –  08 juni

Dit is een echte actiefilm en die zijn natuurlijk nooit compleet zonder the one and only Tom Cruise. Het verhaal gaat over een Egyptische prinses die ontwaakt uit haar crypte en de mensheid aan de ondergang wilt brengen.

 

Brimstone – 4 april

Met een stereocast, zoals Dakota Fanning en onze Nederlandse Carice van Houten verwacht je toch heel wat. Deze film speelt zich af in de 19de eeuw en verteld het verhaal van Liz. Haar leven wordt op z’n kop gezet waneer er een duivelse priester in het dorp verschijnt.

How to be a latin lover – 28 maart

Ben je ook weer eens toe aan een lekkere lachfilm? Dan is deze film misschien wel wat voor jou. Maximo wordt na 25 jaar lang verwend te zijn geweest door zijn veel oudere sugar mamma plotseling gedumpt. Er zit dus niets anders op dan bij zijn zus (Selma Hayek) en haar zoon in een kleine appartement te gaan wonen.

 

Kidnap – 18 mei

Wat een leuk uitje had moeten worden tussen moeder en zoon, loopt helemaal verkeerd af wanneer Halle Berry’s zoon wordt gekidnapt . Ze zal er alles aan doen om haar zoon te vinden.

Hidden figures – 28 juni

Hidden figures vertelt het ware verhaal van een team Afro-Amerikaanse vrouwen die een cruciale rol hebben gespeeld bij de begin jaren van de NASA in de periode van rassenscheiding. Een heerlijke powerwomen film!

Toch liever een Netflix avond?
15 Netflix series die je nu kan kijken
15 Netflix series die je nu kan kijken
Dit zijn de nieuwste series op Netflix

PHOTOCREDITS : COMPLEX