Dit zijn de winterjassen trends voor 2019

Als je nog geen winterjas hebt geshopt in de sale, dan is dit een goede tijd om dat te doen. De zomer is nog niet voorbij, het nieuwe seizoen is nog niet begonnen en daarom zijn de prijzen van winterjassen op dit moment lager. Zodra de herfst/winter van start gaat, gaan de prijzen van de jassen omhoog. Terwijl ze nu al te koop zijn. Daarom is het goed om nu al een jas te scoren. Wij zetten de winterjassen trends voor je op een rijtje, shop ze voordat ze weg zijn! 

Na de herfst staat de winter (helaas) alweer om de hoek. Wij hebben de winterjassen trends van 2019 voor jou op een rijtje gezet.

We hebben namelijk allemaal deze jaarlijkse struggle: welke winterjas dragen we dit jaar? Over het algemeen gaan winterjassen lang mee en is het dus best zonde om elk jaar een nieuwe te kopen, maar toch begint het bij ons te kriebelen als we weer allemaal nieuwe jassen voorbij zien komen…

September is misschien wat te vroeg om een winterjas te dragen, maar het is nooit te vroeg voor een dosis inspiratie. Op onze Pinterest delen twee keer per week nieuwe Pinterest-borden en kan je op de hoogte blijven van nog veel meer inspiratie. 🙂

Winterjassen trends 2019:

De trenchcoat

Deze jas kan je eigenlijk het hele jaar door dragen, je hebt dunne varianten voor in de lente/zomer en dikke varianten voor in de herfts/winter. Wij zijn er nog steeds dol op. Je kunt deze jassen heel makkelijk combineren omdat ze maar een klein deel van je outfit laten zien.

https://www.instagram.com/p/BtdIV1pDzyH/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BsAv5FGluEc/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/ButaCdfnJC9/?utm_source=ig_web_copy_link

De puffercoat

De puffercoat trend bestaat ook al een tijdje. De variant die je in 2019 veel gaat zien is de puffercoat tot aan de knie. De jas ziet er heerlijk warm uit en dat is hij ook! De puffercoat is best rond qua vorm en daarom combineer je deze jas met een broek/laarzen die wel nog de vormen van je benen laat zien.

https://www.instagram.com/p/Btl0uallmdJ/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Bun3EMRDR6b/?utm_source=ig_web_copy_link

De lange bontjas

Met bont bedoelen we natuurlijk nepbont! De jas is wat onhandig wanneer het regent (je ziet er niet alleen uit als een verzopen kat maar zo voel je je ook). Gelukkig staat hij heel stijlvol en bestaat de bontjas in allerlei verschillende varianten en kleuren, waardoor er altijd wel een is die bij jou past. Ook deze jas kan je eigenlijk met van alles combineren. Net als de puffer coat zit er ook in deze jas niet veel vorm door bijvoorbeeld een ceintuur. Ga daarom voor een wat strakkere onderkant.

https://www.instagram.com/p/BtTuGAaha91/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Bt_HtXvhtDR/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Bs_Qx7NlRxc/?utm_source=ig_web_copy_link

De Schotse ruit

De Schotse ruit is een print die best lastig te combineren is. Het moet niet te tuttig worden en al helemaal niet te ouderwets. Combineer hem daarom met bijvoorbeeld een losse broek en stoere sneakers.

https://www.instagram.com/p/BtYPpz-DqHZ/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BtqS0hrjdkZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Shop de leukste jassen hieronder door op het item te klikken!

[show_boutique_widget id=”870162″]

Vind jij het nou wel te vroeg voor een winterjas? Check dan ons artikel over de leukste tussenjassen voor de herfst!

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »