Door dit onverwachte product krijg je glanzende lokken!

Je doet alles voor glanzende lokken en hoe frustrerend is het dan, als je je haar goed verzorgd maar niet het gewenste effect bereikt. Maskertje hier, olietje daar en je gebruikt de duurste conditioner. Maar tóch krijg je niet de glans die alle producten je beloven… Maar geef de hoop niet op, want wij hebben het meest werkzame product gevonden waarmee je echt die shiny hair do krijgt.

We hebben het hier over appelazijn! Veel shampoos hebben juist een negatief effect op je haar, waardoor het droog en breekbaar wordt. Door deze azijn te gebruiken als je nieuwe shampoo sluiten je haarschubben en wordt het haar zachter en krijgt meer glans. Het maakt je haar niet alleen goed schoon, maar is ook goed voor je hoofdhuid. Het neutraliseert de huid en helpt een geïrriteerde hoofdhuid te kalmeren. Maar het heeft nog meer voordelen: het werkt namelijk ook als een natuurlijke ontklitter! Daarnaast schijnt het zo te zijn dat het je haargroei stimuleert. Een ode aan de appelazijn dus! Je hebt dus geen shampoo én conditioner meer nodig, heel fijn voor je portemonnee dus!

How to do it:
Je mengt 1 deel water met 1 deel appelazijn. Het makkelijkste is om dit in een oude shampoofles te gieten. Giet je zelfgemaakte shampoo (en conditioner in één) over je haar en masseer het in je haar en op je hoofdhuid. Spoel het uit heel goed uit en tadaaa: verwelkom die glanzende haarbos….

Source: Momtastic