De witte jeans, een klassieker. Het is een mooie aanvulling op je zwarte, grijze en blauwe jeans die je al in de kast hebt hangen. Ook deze broek kan je eenvoudig combineren en laat jouw lichaam goed uitkomen (ook in de winter). Mits je rekening houdt met de volgende punten.

Doorschijnend

De allergrootste no go betreft witte jeans is een doorschijnende. Dit los je niet op door een kleinere string te dragen. Kies voor een jeans dat is gemaakt van een dikke stof. Dit zorgt ervoor dat jij aan kan trekken wat je maar wil en bovendien blijft de jeans langer goed. Een dikke stof die niet tot weinig stretcht (niet meer dan 2%) loopt niet uit en blijft mooi om je benen zitten.

Combineren

Met een witte jeans kan je gemakkelijk combineren, echter zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Waar zwart je afkleedt, laat witte je wat breder lijken. Dit accentueer je wanneer je er een zwarte top opdraagt. Je bovenlichaam lijkt namelijk dunner en je onderlichaam breder. Hierdoor lijkt je lichaam uit verhouding, tenzij dit is waar je voor wil gaan. Kies daarom voor de iets lichtere kleuren, deze staan iedereen goed.

De juiste schoenen

Als je een witte jeans draagt, is het niet aan te raden om er donkere schoenen onder te dragen. Hierdoor lijken je benen korter, voor als je klein of curvy bent is dit geen goede optie. Kies in plaats van donkere schoenen voor lichte schoenen met natuurlijke kleuren zoals crème, camel of gebroken wit.

Houd het wit

Als je een witte jeans shopt, zorg dan ook meteen dat je goed wit wasmiddel hebt. Want wat wit is, moet ook wit blijven. Lukt het niet met gewoon wasmiddel? Gebruik dan wat bleek. Maar doe dit niet te vaak want dit doet af aan de kwaliteit van de stof.

Niet te klein, niet te groot

Kies voor een strakke witte jeans zodat je figuur hier mooi in uitkomt. Let op dat je niet een te strakke jeans draagt. Dit zorgt er namelijk voor dat alles te zien is. Probeer de juiste balans te vinden, want een witte jeans die juist baggy valt doet niet veel goeds voor je figuur. Wij hebben de beste jeans voor jouw lichaamsvorm op een rijtje gezet.

Brede heupen

Als je brede heupen hebt kan je het beste kiezen voor een high waist jeans. Zo lijk je langer en ben je meteen af van die muffin top. Kies voor een flared jeans die uitloopt vanaf je knieen. Hierdoor komt je lichaam meer in balans.

Smalle heupen

Kies voor een mid-rise jeans en kies voor een strakke fit. Kies het liefst een broek zonder zakken, of met nep zakken. Zo breng je niet te veel aandacht naar je buik.

 

PHOTO CREDITS DAY IN MY DREAMS
(Visited 1 times, 1 visits today)