De nieuwste trend op het gebied van huidverzorging

 
Zo wordt je huid sneller én egaler bruin.

De temperaturen komen deze week weer boven de 20 graden. Wij zijn er in ieder geval heel blij mee en zijn onze beach days al aan het plannen. Heerlijk dat het zonnetje weer begint te schijnen, maar dit betekent ook dat je huid nóg meer verzorging nodig heeft. We willen natuurlijk met een prachtige huid op het strand verschijnen. En na die lange koude en grijze periode kan deze nog wel eens droog aanvoelen. Hoe pakken we dit snel aan? Simpel! Dry brushing..

Wat is dry brushing

Dry brushing is precies wat je denkt dat het is. Het droog borstelen van je huid. Deze beauty trend is momenteel ontzettend populair. En te vinden op de menukaart van menig spa. Wij snappen wel waarom. Dry brushing is een simpele en snelle manier om je huid een boost te geven zonder dat je hier veel in hoeft te investeren. Naast dat het goed is tegen een droge huid, werkt het borstelen van de huid ook verstevigend. Door het borstelen van de huid wordt de bloedcirculatie en celvernieuwing gestimuleerd. Een healthy glow en een gezonde huid. WIN-WIN!

Gewoon thuis doen

Natuurlijk kan je het laten doen door een professional, maar tegenwoordig kan je het ook gewoon thuis doen. De dry brushing methode is eigenlijk heel simpel. Voordat je ‘s ochtends de douche in stapt, borstel je je lichaam. Begin onderaan en werk langzaam naar boven. Maak zachte(!) ronddraaiende bewegingen. Gebruik voor de gevoelige gedeeltes van je huid een zachtere borstel.

Na het douchen dep je de huid droog en voed je deze met een goede bodylotion of olie. Dit ritueel herhaal je 2 tot 3 per week. Je zult snel merken dat je huid gezonder en steviger aanvoelt. Al je dode huidcellen zijn weg en je huid wordt veel sneller en egaler bruin. Bakken maar! Shop de borstel hieronder.

Dit doe je tegen ingegroeide haartjes en donkere plekken!
>Zo krijg je de perfecte oksels voor de zomer
 
(Visited 1 times, 1 visits today)
Move over amandelmelk, dit is de (nog!) gezondere variant ...