Om die gezonde levenstijl geheel in stijl door te voeren, kun je overwegen om over te stappen op de eco-friendly perfumes.

Toen de Chanel No. 5 in 1921 gelanceerd werd, waren de meeste parfums op basis van natuurlijke oliën. Snel veranderde dat omdat perfumes in het lab gecreëerd werden. Een parfum was zo veel gemakkelijker en goedkoper te maken. Sindsdien worden veel parfums op deze manier gemaakt en let bijna niemand meer op de ‘ingrediënten’ van je lekkere luchtje.

Veel mensen in L.A zijn al overgestapt op de eco-friendly perfumes (natuurlijk!) omdat zij zich bewust zijn van de gevolgen voor je gezondheid en het milieu. De biologische beweging van de afgelopen jaren beweegt zich voort richting de eco-friendly perfumes. Waarom ook eigenlijk niet? We willen dat onze make-up niet op dieren is getest en bestaat uit veilige ingrediënten.

Er zijn een aantal organisaties die zich inzetten voor all-natural en eco-friendly perfumes die daarnaast ontzettend lekker ruiken. We hebben de lekkerste voor je geselecteerd! Ga jij overstappen?

 

 

 

 

 

(Visited 66 times, 1 visits today)