Een fit lijf in 21 dagen!

Summer bodies are made in the winter is een quote die we vaak voorbij zien komen. Natuurlijk is het slim om in de winter te starten (of lekkerder nog: het hele jaar door bikini body ready te zijn) maar eerlijk is eerlijk: life does get in the way sometimes. Soms ben je te druk om uitgebreid boodschappen te doen, of te druk om uitgebreid te koken of te sporten. Maar nu is Clean Meals gestart met de 21 dagen challenge en we moeten toegeven: zo veel tijd zijn we daar helemaal niet aan kwijt want het bevat een heel simpel eetschema die iedereen kan volhouden en uitvoeren. En ja, ook als je druk bent!

Eigenlijk kun je een Clean Meals zien als een soort HappyMeal. Kartonnen doosje: check. Gemak: check. Snel klaar: check. Met als groot verschil dat je je na een Happy Meal crappy voelt en na een Clean Meals trots op jezelf bent. Een CleanMeals is een ready made maaltijd (je warmt ‘m au bain-marie op: kokend water eroverheen, vijf minuutjes wachten, zakjes openknippen, klaar) die hoogwaardig is qua voedingswaarden: veel eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen maar laag is in calorieën. Nooit meer geen-boodschappen-in-huis, nooit meer ’s avonds laat je lunch voor de volgende dag bereiden en altijd binnen vijf minuten eten op tafel. Begin jij ook maandag met ons? Bestel hier de Clean Meals, mét 10% korting! In die drie weken verlies je gegarandeerd een vetlaagje en het is een briljante kickstart voor een meer healthy lifestyle. Bring on that bikini body!

Zelf Clean Meals bestellen?  Je krijgt 10% korting, de kortingscode is: MANON10. Als je vandaag voor 17.00 bestelt heb je de Clean Meals voor de challenge begint in huis! Doe je mee? Deel je ervaringen in de Facebook-groep!

READ NEXT:
>
>
>

Source: Instagram Basebodybabes