Een tatoeage voor een jaar? HIER kan het!

Je hebt er een of je wilt er een. Misschien niet voor altijd, maar jij hebt er vast al eens over nagedacht. Een tatoeage.  Het is een commitment waar je ouders je al vaak voor hebben gewaarschuwd. Waardoor jij misschien een beetje bang bent, dat de tattoo niet voor altijd mooi zal zijn. Wij brengen goed nieuws, met de nieuwste technologie kan je nu dus tijdelijke tatoeage zetten.

Ephemeral Tattoo

Bij Ephemeral Tattoo kan je kiezen voor een tatoeage van drie maanden, zes maanden of een jaar. Hoe dit kan? De inkt bestaat uit verschillende biomaterialen en die breken vanzelf af. Hierdoor blijft de inkt dus niet zo lang op je huid zitten. Ook worden deze tatoeages met speciale apparatuur gezet. In de zomer van 2018 opent een pop-up store in New York waar jij je eerste tijdelijke tatoeage kan laten zetten. Op de website kan je je ook opgeven voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte bent wanneer ze wat dichter in jouw buurt komen. Zoals ze zelf zeggen: ‘You are always changing, your tattoos should too’.

Momentary Ink

Weet jij eigenlijk al precies wat je wil maar wil je eerst even testen? Kijk dan of Momentary Ink iets voor jou is. Hier kan je je eigen design uploaden, ontwerpen en bestellen. Binnen een week krijg jij je persoonlijke tattoo binnen en kan je deze op je huid plakken. De tattoo ziet er echt uit en je kan op deze manier heel makkelijk kijken of het iets voor jou is.

Weet jij al wat voor tatoeage je wil laten zetten?
Eindeloos veel inspiratie voor een nieuwe tattoo

Nog niet zeker?
3 tips om erachter te komen of je die tatoeage moet nemen

Twijfel je over een tatoeage?

Ben jij ook aan het twijfelen om een tattoo te nemen? Welcome to the club. Wij zijn namelijk helemaal in love met kleine sierlijke tattoo’s en we zouden ze dan ook het liefst

Lees meer »