Fashion pieces waar we voor altijd vanaf moeten

De titel zegt eigenlijk al genoeg: van sommige fashion items moeten we echt af. Het kan gewoon niet meer en je zet jezelf eigenlijk gewoon voor schut als je het toch aantrekt. Dus laten we afspreken dat we dit vanaf nu NOOIT, maar dan ook NOOIT, meer aantrekken.

Crocs
Ja misschien heel afgezaagd maar het gebeurd helaas nog steeds. Lieve mensen geloof ons nou: Crocs kunnen gewoon echt niet meer. Misschien zit het lekker en is het praktisch maar ga er alsjeblieft niet mee naar de stad of naar andere activiteiten. Draag ze, als het moet, thuis met de deur goed op slot. Ze zijn trouwens ook nog eens slecht voor je voeten!

Witte legging
Er is geen enkel positief woord te zeggen over de witte legging. Het staat gewoon niemand! Iedere minuut dat dit item nog langer bestaat is een minuut teveel. Nou, misschien kun je die witte legging toch nog wel gebruiken: om het vuur van de BBQ aan te steken bijvoorbeeld.

Sokken in sandalen
Dit is een typische toeristische misser. Je ziet veel toeristen in een stad die gaan voor lekker praktisch. Dus dan denken ze maar even lekker met hun grote geitenwollen sokken in sandalen toeristische dingen te gaan bezoeken. DON’T! Weg. Doen. Nu.

Legging als broek
Oké, je kan dan wel een goede kont hebben maar dat geeft je absoluut niet het recht om een legging te dragen als broek! Leggings zijn namelijk geen broeken en het doet dan ook niks goeds voor je figuur. Je billen worden er hoogstwaarschijnlijk nog slap van ook. Wil je dan toch een leggin aan? Kies dan tenminste nog voor een sportlegging. Deze shaped nog enigszins. 

Uggs
Dit was dé trend van 2013. Maar let op: was! Het is gewoon zonde dat schapen hun wol afscheren voor deze grote modemisser. Het maakt je niet sexy of vrouwelijk at all. Kies liever voor een pointed flat of summer sandals.

READ NEXT:


De foute fashion beslissingen van je moeder vroeger

Source: Urbanoutfitters