Levi’s met Chanel combineren? Dit merk doet het

Weer een nieuw merk voor op je favorieten-lijst!

Alle stijlvolle vrouwen doen het, designer items combineren met high street fashion. Het maakt namelijk iedere outfit bijzonder. Het zorgt juist voor een stijlvolle maar nonchalante look en dat is PRECIES wat we willen.

1/OFF

Er is nu een merk dat hetzelfde doet, namelijk 1/OFF. Een high fashion merk dat vintage kledingstukken herontwerpt. De ontwerpers spelen met het silhouet van oude kleding. Dit doen ze door verschillende kledingstukken met elkaar te combineren. Zij maken van een vintage Chanel blazer en een Levi’s denim jack gewoon een nieuwe jas. En van twee oude blouses wordt bijvoorbeeld één nieuwe blouse gemaakt.

Daarnaast passen ze ook kledingstukken aan door er elastiek in te zetten of door de mouwen smaller te maken. Dit geeft de vintage-items meer vorm (wat weleens mist bij vintage items). En dit klinkt nu allemaal heel eenvoudig, maar dit alles gebeurd in een atelier in Parijs en daar rollen om de zoveel tijd dus echte kunstwerkjes uit. Die je bovendien nergens anders ziet. Want alle items zijn uniek.

Duurzaamheid

Als je jezelf trakteert op zo’n parel uit de collectie ben je nog lekker duurzaam bezig ook. 1/OFF geeft oude kledingstukken een nieuw leven. Ze vermaken de kleding in hun eigen atelier in Parijs. Vintage designer items krijgen een moderne uitstraling en kunnen zo weer heel lang mee. Een geweldige combinatie van vroeger en nu.

Let’s shop!

Op de website van 1/OFF kan je alle items die ze in de collectie hebben al shoppen. Om de zoveel tijd worden er nieuwe kledingstukken geplaatst in de online shop. Je kan ook langskomen op het kantoor in Amsterdam of bij het atelier in Parijs voor een privé-shopsessie.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites