Decathlon introduceert duurzaam yogamerk Kimjaly

Hey yogi’s en natuurliefhebbers! It’s your lucky day. Decathlon introduceert namelijk een nieuw yogamerk genaamd Kimjaly. De designers van Decathlon haalden inspiratie uit Moeder Natuur, zoals bergen, bossen en zee. Dit zie je niet alleen terug in het gebruik van aardetinten, maar ook in het productieproces. De items met een ‘ecodesign’ label, zijn gemaakt van biologisch katoen of gerecyclede stoffen. 

Decathlon begrijpt dat het uitkiezen van de perfecte yoga-artikelen lastig kan zijn. Want waar moet je voor welke yogastijl op letten? Voor hun nieuwe yogamerk Kimjaly doen ze daarom beroep op hun internationale netwerk aan ervaren yogi’s en instructeurs. Aan de hand van de wensen en feedback van deze kenners, lanceerde het sportmerk deze maand een yogacollectie die aan de eisen van élke yogi voldoet.

Een betere verbinding met jezelf, anderen en onze planeet.

‘Wat maakt mij écht gelukkig?’ en ‘Doe ik dat bewust of word ik geleefd?’ Misschien herken jij deze hersenspinsels wel. Men is tijdens de coronacrisis namelijk meer dan ooit bezig met het beantwoorden van levensvragen en het beoefenen van meditatie en yoga. Decathlon streeft er met het yogamerk Kimjaly naar om je te ondersteunen bij het maken van een betere verbinding met jezelf, anderen en onze planeet. Namasté.

Kimjaly, de lotusbloem

De naam Kimjaly refereert naar de lotusbloem, die binnen yoga staat voor zuiverheid van lichaam en geest, vernieuwing en wedergeboorte. De bloesem is diep in de aarde geworteld, maar desondanks duwt de bloesem zichzelf door de duisternis heen om te bloeien op het wateroppervlak. In het Sanskriet, de traditionele taal van yoga, is het woord voor lotus Kimjala. Het woord yoga, ook wel “yuj” genoemd, betekent vereniging. De nieuwe naam Kimjaly verwijst door deze woordsamenstelling naar de Indiase wortels.

Over Decathlon

Decathlon is de grootste sportretailer van Nederland, met een breed assortiment aan kleding, schoenen en andere sportartikelen. Of je nu een voorkeur hebt voor fitness, voetbal, surfen, basketbal, wandelen, klimmen, zwemmen, hockey, yoga, zeilen, crosstraining of fietsen, Decathlon voorziet in alle benodigdheden. Voor gespecialiseerde informatie over de producten, kun je terecht in een van de eenentwintig Decathlon winkels in Nederland en op de website: www.decathlon.nl

Toe aan een nieuwe, milieuvriendelijke yoga outfit? Shop deze collectie dan nu hier.

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites