Shinen in de sportschool?! Dat doe je in deze sport sets

Summer bodies are made in the winter right? Oké oké, nu is het al lente maar zijn we nog steeds aan het knallen in de sportschool om lekker in ons fel te zitten tijdens zomer 2022. Natuurlijk draait het om de work out, maar wil je er toch ook wel een beetje leuk uit zien. En dat is tegenwoordig niet meer zo moeilijk. Wij zetten onze favoriete sport sets voor je op een rijtje.

Er is zo veel keus in sport sets voor dames. Van ‘gewoon’ zwart, tot print en kleur, niets is te gek. Hunkemöller is in alles wel een favoriet, maar ook zeker voor de sportoutfitjes. Naast dat ze er leuk uit zien zitten ze namelijk ook heerlijk! En ze bieden diversiteit. Losse tops, strakke tops, korte tops. Ze hebben in ieder geval een item waar jij je goed en comfortabel in voelt.

          

Het assortiment voor de dames sportlegging is ook geweldig. Ze hebben namelijk 2 vormen van de lange sportlegging. De een heeft een lengte tot iets boven de enkel en de ander heeft een ‘normale’ lengte. Hoe fijn is dat voor de wat langere meiden. Of juist voor de kortere meiden die geen losse stof over willen hebben aan de onderkant. Daarnaast hebben (bijna) alle sportleggings een high waste fit en een verbogen zakje om bijvoorbeeld je locker sleutel in te bewaren. Hoe handig?! Ook hebben ze hele toffe biker shorts. Super voor dat warme weer wat er hopelijk binnenkort aan gaat komen… Fingers crossed!

Houd je niet strakke sportkleding? Hunkemöller heeft ook joggings sets. Die vallen lekker los en hebben een bijbehorende trui of vest. Heerlijk om ook te dragen wanneer je een relax dag hebt ingepland. Want vergeet niet, je moet soms ook je rust pakken!

        

Kijk voor meer sport sets of andere producten op www.hunkemoller.nl.

tagged in sport sets
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites