Zo creëer je het perfecte festivalkapsel in no time

Even oefenen maar dan heb je ook wat!

Het festivalseizoen is van start gegaan. Jouw aankomende festival staat al rood omcirkeld in de agenda, je weet al welke outfit je aantrekt en jouw make-up look heb je ook al in gedachten. Maar wat ga je doen met je haar? Een matching festival hairstyle is minstens zo belangrijk als je outfit.

Op een festival gaan we graag net even iets extremer. Die ripped jeans die je niet naar werk aantrekt, is perfect voor je festival met die doorschijnende top. Maar ook met je haar kan je even een stapje verdergaan. Net als vorig festivalseizoen zijn de vlechten nog steeds super populair. Wil jij ook zo’n tof festival kapsel, maar wil je net even iets anders dan de standaard vlechten? Wij hebben de nieuwste trend gevonden.

Pipe Braid

Er niets zo vervelend als haar dat na een paar uurtjes dansen volledig uit model is. Met een pipe braid houd je die haren wel op hun plek. Of je nou uren staat te dansen of dat er toch een Nederlands buitje voorbijtrekt.. Dit kapsel is tegen alles bestand en stijlvol! Op het festival Coachella zagen we de vlecht al veel voorbij komen en WAUW wat is deze mooi. Met de pipe brand laat jij zeker wat koppies draaien.

In deze how-to video kan je zien hoe jij zelf de pipe braid kunt maken! Deze vlecht heeft wel wat oefening nodig. Aan de slag dus…

Dit jaar heb jij de mooiste outfit.
> Je favoriete merk komt met een speciale festival collectie

Je outfit is niet compleet zonder..
Shop hier de ideale tassen voor het festivalseizoen

Kom maar op met die festivals!
> 7 make-up tips voor iedere festivalganger

PHOTO CREDITS: SALOME ESTHER

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites