Filippa K jumpsuit

De jumpsuit is een terugkerend item in fashion history. Gelukkig is de one-piece anno 2014 een heel stuk stijlvoller dan de rijkelijk versierde witte versie van Elvis of het rode latex exemplaar van Britney Spears :). Manon kwam deze prachtige jumpsuit van Filippa K tegen en was op slag verliefd.

Veel vrouwen denken onterecht dat jumpsuits lastig zijn om te dragen, maar het omgekeerde is gelukkig het geval. Probleemzone is vaak de heupen, toch is het echt de moeite waard om er eens eentje te proberen in een pashokje. Wanneer je eenmaal de juiste hebt gevonden, die op de juiste manier getailleerd is, wil je er echt meer! Je moet alleen even weten welk model jumpsuit past bij jouw lijf. Manon legt in dit artikel uit hoe je de perfecte jumpsuit voor jouw figuur kunt kiezen. 

Als je eenmaal het juiste model gevonden hebt is dit veelzijdige item echt een wardrobe essential. Niet alleen is de jumpsuit heel gemakkelijk om te toveren zijn tot een stijlvolle outfit, maar hoé makkelijk is het dat je maar één kledingstuk hoeft aan te trekken… Met een goede clutch en dito hakken in de jumpsuit uitermate geschikt als party-outfit op de vrijdag of zaterdagavond. maar hij kan ook prima op office days, een middagje shoppen met vriendinnen of een dagje flaneren op de boulevard. Deze Filippa K Jumspuit is voor alle mogelijkheden geschikt. Hij kan even makkelijk gecombineerd worden met high heels, sexy sandals of simpele slippertjes. Daarnaast maak je hem met een leren bikerjacket meer rock & roll en terwijl je hem met een blazer meer klasse geeft. Think about it: the options are endless!

filippaK_jumpsuit

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Filippa K

[/red_box]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »