Foundation aanbrengen zoals een pro

Foundation, het wondermiddel wat we maar wat graag gebruiken. Al onze oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon en maakt ons gezicht egaal. Het is van groot belang welke kleur foundation je gebruikt en dat deze goed past bij jouw huid. Maar ook het aanbrengen van de foundation kan een groot verschil maken.

 

Hoe kan je foundation het beste aanbrengen?

Zorg dat je huid klaar is voor foundation
Je wilt een schoon en glad canvas. Maak je gezicht voordat je foundation aan gaat brengen goed schoon en zorgt dat je moisturizer gebruikt. Laat dit 5 minuten intrekken en you’re ready to go.

Breng het op de goede manier aan
Je kunt foundation op verschillende manieren aanbrengen. Wil je een lichte dekking? Gebruik dan je vingers. Als je iets meer dekking wilt kun je het beste een spons gebruiken. Bijvoorbeeld de . Om een mooie finish te krijgen kun je de foundation het beste vanuit het midden van je gezicht uitblenden.

Gebruik concealer na foundation
Als je gebruikt voordat je foundation gebruikt dan breng je waarschijnlijk te veel aan. Breng dit dus na je foundation aan. Ga voor een kleur die een tint lichter is dan je huidskleur en gebruik een klein puntig kwastje om het aan te brengen.

Eindig met een reflecterende poeder
Natuurlijk kan een matte foundation mooi zijn als je last hebt van een vette huid, maar een stralende huid ziet er toch wat gezonder uit. Ga voor een transculente poeder met glow. Breng deze aan in een W beweging aan de ene kant van je haarlijn naar je kaaklijk, de brug van je neus en terug over de andere want. Doe dit ook aan de andere kant van de haarlijn.

READ NEXT:


>

 Photo credit: dionnedean