7 dingen die Françaises NOOIT met hun haar doen

Dat wordt afkicken..

Françaises hebben altijd van dat prachtige haar dat altijd goed zit en dit proberen we altijd te evenaren. Soms met succes, soms slaan we volledig de plank mis. Wat doen wij wel maar Françaises niet? Wij hebben het voor je op een rij gezet. Dat wordt afkicken..

Haar verven

Wat Franse vrouwen absoluut niet doen: het haar verven. We weten natuurlijk allemaal dat dit hartstikke slecht is voor je coupe, inkoppertje dus, want Franse vrouwen doen niet aan slechte dingen voor het haar.

Ze gebruiken zéker geen föhn

Net als verven is föhnen natuurlijk ook een killer voor je gezonde lokken en Franse vrouwen doen dit dan ook niet. Want de hitte van een föhn of stijltang will do no good. Is het wel echt nodig om je haren te föhnen? If you do, zorg dan dat je de juiste hairprotectors gebruikt.

Iedere dag wassen

Als je iedere dag je haar wast wordt het alleen maar sneller vet, gaat het hangen en volume kun je wel vergeten. Françaises wassen het dus ook maar één of twee keer per week.

Ze vergeten nooit dat ‘second-day hair’ het beste zit

De dag na het wassen zit je haar vaak het best. Dus go-easy op je shampoo en conditioner deze week!

Accessoires voor in het haar? Doen ze niet

Sommige accessoires kunnen je haren afbreken of beschadigen. Daarom blijven de Françaises hier ver vandaan, ze dragen hun haar lekker au naturel.

Easy breezy! 

Een lekker parfum kan nooit iets fout doen in de ogen van een Française. Een spuitje Chanel No.5 in je haar, achter de oren of in je nek is super convenient. Stel dat je knappe date je nou net wat in je oor wil fluisteren…

Knippen

Franse vrouwen houden van een beetje een nonchalante look. En dat creëren ze natuurlijk niet door hun wasmethodes, maar ook door een goede knipbeurt. Zo worden hun haren niet spierrecht geknipt, maar juist een beetje messy: gewoon pluk bij plukje.

 

?? with #SleafordMods ??New album coming out #EnglishTapas on March 3rd on @roughtraderecords. Can't wait! Home video @yarolpoupaud

A post shared by Caroline de Maigret ?? (@carolinedemaigret) on

Dit wil je weten
Dingen die onbewust voor vet haar zorgen
Briljante manier om een haarmasker aan te brengen
Vet haar? Kijk eens in je borstel!

 

 

PHOTO CREDITS: VANITYFAIRTheme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites