Of je nu lang vliegt of gewoon even een weekendje weg wilt naar een zonnige Europese bestemming (Deze minder bekende Europese steden zijn zeker een bezoekje waard), vliegen is geen pretje: droge lucht, te veel mensen in een kleine ruimte en natuurlijk heel lang zitten.

Maar hoe doen die stewardessen dat? Die zien er na tien uur vliegen nog tip top uit. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de tips en tricks, zodat je fris en fruitig je vakantie kunt beginnen. Voorkom dat je eruitziet als een puinhoop en volg deze drie tips.

1. Hydrateren

Een van de grootste beautyproblemen in het vliegtuig is dat de lucht heel droog is. Dit kan ervoor zorgen dat je huid droog wordt en extra olie gaat aanmaken om droogheid van je huid te balanceren. Wat kan leiden tot verstopte poriën en vlekken. Zorg er daarom voor dat je altijd een sheet masker meeneemt als je gaat vliegen. Deze maskers zijn heel vochtinbrengend en kun je gebruiken zonder schoonmaakwerk. Vliegen verhoogt de blootstelling aan de zon, smeer daarom je gezicht altijd in met zonnebescherming als je gaat vliegen. Vooral als je een stoel hebt naast het raam.

2. De make-up essentials

Drink daarnaast ook altijd veel water en probeer make-up te vermijden. Je kunt best wat lippenstift dragen. Producten die op je huid zitten, zoals foundation, kun je het beste niet gebruiken. Want die extra olie die wordt aangemaakt kan door de make-up je poriën niet verlaten waardoor ze verstopt kunnen raken. Neem je favoriete make-up producten mee in je handbagage, zo kun je je nog snel opmaken voordat je landt. Andere essentials die je moet meenemen zijn lipbalsem, oogdruppels en handcrème. 

3. Neem je rust

Hoewel rechtop zitten in een stoel niet zo lekker ligt als een bed, kun je het beste toch proberen om een dutje te doen. Zo kan je vakantie meteen beginnen als je aankomt. Onderschat nooit oordopjes en een slaapmasker, wedden dat zelfs jij zittend in een vliegtuig kan slapen? Succes!

Vakantiestress?
QUIZ: Welke vakantie past bij jou?

Oorpijn is ook een van onze vliegtuig ergernissen
Zo kom je van oorpijn af tijdens het vliegen

PHOTO CREDITS IHEARTCABINCREW
(Visited 1 times, 1 visits today)