Ga erop uit! 5x de leukste festivals in Nederland

Vandaag is het Bevrijdingsdag. De dag dat we onze vrijheid vieren. Ook al is dit een ander soort vrijheid, na twee jaar mogen wij ook weer van onze vrijheid genieten door er samen weer op uit te gaan. Want hoe leuk is het om samen met vriendinnen naar een tof festival te gaan. Wij delen hier een lijstje met de 5x de leukste festivals die je echt een keer moet bezoeken. 

Freshtival

In het weekend van Pinksteren kun jij helemaal los gaan met je vriendinnen op Freshtival. Recreatiepark Het Rutbeek is de plek waar je moet zijn. In ieder hoekje is wel iets te beleven.  De muziek genre is van alle markten thuis. Don Diablo, Maan, Antoon, Kevin zijn onder andere de artiesten die zullen optreden. Bij Freshtival is niks te gek! Stap jij onder de confettidouche?

Pinkpop

Van 17 tot en met 19 juni staat Pinkpop op de planning. Het leukste Popfestival van Nederland. De tofste uit binnen- en buitenland staan op dit podium. Het eerste Pinkpop festival vond plaats in 1970, dat is dus al even geleden. Met de 51e editie neemt Pinkpop je mee in hun reis. Het motto: ‘Let’s move the earth and light the sky!’

WOO HAH!

Bij de Beeksebergen is van 1 tot en met 3 juli het internationale hiphop festival van Nederland aan de gang: WOO HAH!. Dit jaar slaan zij de handen in één met de Amerikaanse festival organisatie Rolling Loud. aan de line up zal het niet ontbreken om er een tof feest van te maken. Dus als jij een enorme fan bent van de hiphop muziek, moet je dit festival echt bezoeken.

Dreamfields festival

Dit jaar is op 9 juli de 10e editie van Dreamfields festival. Dat mag dus wat beloven! De line up bestaat onder andere uit Kraantje Pappie, Flemming, Kris Kross Amsterdam, Snelle en nog veel meer. Je kan van verschillende muziekgenres genieten op wel 6 verschillende podiums. Aan de muziek zal het dus niet liggen om er een top dag van te maken.

Milkshake festival

9 stages, (inter)nationale artiesten, met voor ieder wat wils: van house en disco tot techno en R&B, urban en dancehall. Bij Milkshake festival kan je echt even helemaal jezelf zijn. Niks is te gek. Dit festival vindt plaats op 30 en 31 juli in het Westerpark van Amsterdam. Bij dit festival is er geen plaats voor hokjes denken. Je kan spektakel verwachten en vooral erg veel liefde.

Er zijn dit jaar nog veel meer festivals te bewonderen in Nederland. De gehele festivallijst kun je hier vinden.

 

Weet je nog niet wat je aan moet doen? Check ons artikel over de tofste festival outfits!