Ga je een dagje weg met vriendinnen? Dit wil je doen

Het is zover, je hebt eindelijk een datum met je vriendinnen afgesproken na heel wat geschuif. Nu is het tijd voor een activiteit. Wat kunnen jij en je favoriete vrouwen doen tijdens het bijkletsen? Er is heel veel keuze, dus soms is het moeilijk om iets te vinden. Kies je voor iets actiefs of juist iets wat rust geeft? Wij hebben wat leuke dingen voor je gevonden. Dit wil je sowieso samen met je vriendinnen gaan doen!

Jumpsquar

Lekker de hele dag in je comfy sportkleding rondlopen klinkt heerlijk, toch? Dat kan bij Jumpsquar. Ze hebben hier grote trampolines waar je de hele dag rond op kunt springen. Zo heb je én heel veel lol en verbrand je ook nog eens calorieën. Goeie combi. Dit park bevindt zich in Amsterdam, Deurne en Nieuwegein. Enne, het is ook nog eens het perfecte uitje als het slecht weer is.

Escape room

Zijn jullie fan van spanning? Probeer dan eens een escape room. Kijk of het jullie lukt om alle raadsels te ontcijferen en weer veilig buiten te komen. Escape rooms zijn door heel Nederland te vinden. Er zijn ook verschillende thema’s. Probeer bijvoorbeeld een horror escape room uit om het nog spannender te maken.

  Shoppen

Ga eens in een stad net over de grens shoppen zoals Antwerpen of Keulen. Zo heb je toch een beetje het idee dat je op vakantie bent. Geniet van de stad, de restaurants en het winkelaanbod, natuurlijk 😉

Wijn proeverij

Voor de echte wijn liefhebbers onder ons: dit moet je gewoon een keer gedaan hebben. Dit kun je thuis organiseren of je kunt naar een brouwerij toe gaan. Dit maakt het een echt uitje. En als je niet van wijn houdt, probeer dan een bierproeverij.

Sauna

Ontspannender kan niet. Een lekker dagje naar de sauna om samen met je vriendinnen bij te komen na een lange werkweek. What’s better than that? Laat je heerlijk verwennen met massages en maskers.

En anders heb je deze plekken nog
De beste plekken om naar toe te gaan met vrienden 

 

PHOTO CREDITS: THRIFTSANDTHREADS