Gaat dit de nieuwe it-bag worden?

De Celiné Trio bag is een lange tijd ontzettend hot geweest en werd bij iedere IT-girl gespot. Logisch, want deze knappe, tijdloze tas is de investering meer dan waard. 

Er zijn tassenmerken die zo klassiek en tijdloos zijn. Koop je er nu één dan kunnen je kinderen of zelfs je kleinkinderen er nog van genieten, want deze tassen worden alleen maar meer waard. Je kan dus beter investeren in een designertas dan een huis.

Nu is de beurt aan een andere tas van het modehuis. Celiné heeft een nieuwe tas uitgebracht, bij het horen van dit nieuws waren wij natuurlijk meteen enthousiast. Maar bij het zien van de nieuwste IT-bag hebben wij onszelf even achter de oren moeten krabben.

Plastic fan-tas-tic?!

Toen wij voor het eerst naar de foto keken, dachten we dat er een foutje was gemaakt. Maar niets is minder waar, het is namelijk een plastic tas gemaakt door ontwerper Phoebe Philo voor het mode huis Celiné. We begrijpen maar al te goed dat een grote tas waarin je alles makkelijk kan vinden heerlijk is, maar plastic?

Ja, je leest het goed. De nieuwste tas van Celiné is een hit en gemaakt van plastic. Waarom de tas zo populair is blijft voor ons ook een vraag… Het is toch gewoon een plastic tas met een logo erop? Met een prijskaartje waar je U tegen zegt. Wij zijn er nog niet helemaal uit. Wat vindt jij? Bekijk de tas hieronder!

 

 

 

In love with the shape of it
De tas waar iedere vrouw binnenkort mee rondloopt

Hebben!!
> 13x bag straps die je oude tas nieuw leven inblazen

De nieuwste trend in de tassenwereld!
De tas waar je de allermeeste complimentjes op krijgt