De zomer komt eraan. Dat betekent rokjes, shorts en zomerjurkjes en daar hoort een mooie tan natuurlijk ook bij. Maar aan het begin van de zomer, ben jij echt nog niet bruin. Daarvoor moet je eerst een paar uur bakken in de zon. Zo’n bruin kleurtje kan je natuurlijk ook faken met een zelfbruiner of gewoon met kleding. Enne, wist je dat je door de juiste nagellak ook stukken bruiner lijkt?

Geel is misschien een kleur waar je even aan moet wennen. Maar geel is zeker een zomers kleurtje. Iedereen wordt vrolijk van dit zonnige kleurtje en wij zeker. Dus geen excuses meer, want geel gaan we nu gewoon op onze nagels lakken. Let wel op dat je kiest voor een gele kleur die past bij je huidskleur om zo optimaal die tan te kunnen faken.

Mosterdgeel

Mosterdgeel is vrij warm van kleur, het neigt haast naar goud. De warme ondertoon zal dan ook het mooist staan bij een huid die ook een warme ondertoon heeft. Is jouw huid eerder koel, dan kan het mosterdgeel je wat flets maken.

 

Zacht geel

Pastelkleuren zijn echte lente- / zomerkleuren, dus ook pastel geel. Deze kleur kan een warme of koele ondertoon hebben en is dus voor veel huidtypes erg geschikt. Het staat vaak wel extra mooi als je een beetje een tintje hebt. Heb jij een getinte of echt donkere huid? Dan zijn we bij deze hartstikke jaloers: deze zachte kleur geel staat jou prachtig.

Neon geel

Knalkleuren komen ook ieder jaar weer terug, al helemaal in de zomer. Met neon geel maak je zeker een statement. Het staat vooral erg knap bij een getinte huid. Een bleke huid kan snel alleen maar bleker lijken door deze kleur. En dat is net niet de bedoeling.

Voor de ladies die een spoedcursus nodig hebben!
De do’s en don’ts voor het aanbrengen van zelfbruiner

Je wilt je bruine kleurtje natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden.
> Tips om langer bruin te blijven

Bruine benen; here we come!
Dé tips die je benen veel bruiner doen lijken

PHOTO CREDITS: SOPHIA MOLEN
(Visited 25 times, 1 visits today)