Gewoontes van mensen die fantastische seks hebben

Misschien heb jij er ook een paar in je vriendengroep: mensen die fantastische seks hebben (of dat in ieder geval zo doen lijken). Jij mag misschien zelf ook niet klagen, maar op de een of andere manier lijkt dat van jouw vrienden veel beter. Hoe doen ze dat toch? Nou, ze hebben een paar gewoontes die invloed hebben op hun seksleven. Zoals deze:

Zelfverzekerd zijn
Vrouwen (en mannen) die van nature zelfverzekerd zijn, hebben een beter seksleven dan gemiddeld. Dit is zelfs uit een onderzoek gebleken. We know what to do…

Mediteren
Vind je mediteren echt iets voor alternatieve mensen of hippies? Dan heb jij wat gemist! Steeds meer mensen gaan na hun werk mediteren om helemaal tot rust te komen. Koppels die mediteren zouden fijnere seks hebben omdat ze door het mediteren al helemaal zen zijn geworden. Zij denken tijdens de seks dus niet aan “heb ik de vaatwasser nou wel aangezet?”.

Warme voeten
Huh? Ja, het hebben van warme voeten vergroot de kans op een orgasme. Uit een onderzoek uit 2011 bleek dat koude voeten een orgasme blokkeert. Niet sexy die sokken, maar toch…

Klusjes doen in huis
Een gelijke verdeling van klusjes doen in huis, leidt tot een beter seksleven. Maar: het gaat voornamelijk om het gevoel dat de klusjes eerlijk verdeeld zijn. Niet of het echt zo is ;-].

READ NEXT:
Van seks wordt je dus knapper
Door dit voedsel wordt je seksleven zóveel beter!
Op deze plek hebben mannen het liefst seks! 

Source: Tumblr