GIVEAWAY #19 – Beautypakket van Benefit Cosmetics

UPDATE: De winnares heeft inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen! Probeer vooral nog mee te doen met onze andere win-acties > GIVEAWAY #31 – Overknee laarzen van Omoda

Ho, ho, ho! Good morning! Het is vandaag dag 19 van de MonStyle’s Mega Madness Month en het item van vandaag wil je zeker niet missen. Wij geven namelijk een beautypakket van Benefit Cosmetics weg! Hoe leuk is dat?!

Beautypakket
Dit superfijne beautypakket t.w.v. €115,50 van Benefit Cosmetics wil je écht hebben. Het pakket bestaat uit vier beautymusthaves. De Hoola Zero Tanlines Body is een vloeibare bronzer die je lichaam een sun kissed teint geeft tot wel 12 uur lang. In de dop zit een speciale applicator waarmee je de bronzer aanbrengt. Ideaal, dus. Daarnaast zit er een They’re Real Push-Up Liner bij. Deze eyeliner is smudgeproof en blijft de hele avond zitten. Je wenkbrauwen geef je een mooi model met de Gimme Brow wenkbrauwgel. De gel maakt je wenkbrauwen voller en geeft meer kleur. De laatste musthave in het pakket is de Dew The Hoola. Een vloeibare matte bronzer voor het gezicht. Zo heb je ook in de winter een mooi kleurtje! Leuke namen hè? Moet je de verpakkingen eens zien!

Benefit Cosmetics
Benefit Cosmetics biedt quick instant beauty solutions, wat betekent dat de producten snelle oplossingen bieden voor verschillende beauty “problemen”. Alle producten hebben te leuke verpakkingen en zijn makkelijk in gebruik. Het motto van Benefit Cosmetics is: “Laughter is the best cosmetic, so grin and wear it!“. Hier moet je van houden!

Meedoen?
Ben je nu ook helemaal in love en wil je dit beautypakket winnen? Doe dan snel het volgende:

  • Volg Manon op Instagram @manon.meijers
  • Geef hieronder in de comments aan waarom jij wilt winnen!

Over een week wordt de winnares bekend gemaakt door middel van een persoonlijk bericht via Facebook. Good luck!

P.S.: benieuwd naar de prijs van morgen? Kijk dan op @monstylebymanonmeijersstyling!

READ NEXT
> Beautyfouten die je nooit meer gaat maken!
> 9 beautyfeiten die je nog niet wist!
> 8 beauty regels waar Franse vrouwen zich altijd aan houden