Giveaway #3: Herra Protect Hair Perfume

Het is dag 3 van onze Crazy Christmas Giveaway! Vandaag geven we een product weg dat niet alleen fantastisch lekker ruikt, maar ook je haar de hele dag beschermt: Herra Protect Hair Perfume. Dit haarparfum laat je haar héérlijk ruiken (we overdrijven niet!), biedt bescherming bij het stylen en föhnen van je haar én heeft een UV-beschermer dat je haar beschermt tegen fel zonlicht. Het is dan ook niet voor niets dat dit product favoriet is onder vele celebrities, dat het een absolute hardloper is bij Harrod’s en Harvey Nichols en dat het haarparfum in het super luxe hotel ‘Burj al Arab’ staat. Sinds een aantal weken kunnen we ook in Nederland genieten van deze heerlijkheid en aan de populariteit van het product te zien doen we dat ook massaal. Goed nieuws: wij mogen één van onze lezeressen blij maken met dit haarparfum!

Wat moet je doen om kans te maken op het heerlijke Herra Protect Hair Perfume?

1. Subscribe je op het MonStyle by Manon Meijers Styling YouTube kanaal

2. Vermeld onder deze post waarom jij dit fantastische haarparfum moet winnen

3. Vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief (dit doe je onderaan de homepage); hierin maken we de winnaar op vrijdag 5 december bekend!

Je hebt één dag de tijd om mee te doen, morgen staat er weer een nieuwe giveaway voor jullie klaar!

 

Herra Protect Hair Perfume is te koop via WorldOfBeauty.nl. Wil je meer informatie over het inkopen van dit product? Dat kan via beautytraders.nl.

Source: Hauptstadtmutti