Met het mooie weer op komst wil je natuurlijk dat je oksels er perfect uitzien. Met deze tips zorg je ervoor dat je mooie gladde oksels hebt zonder ingegroeide haartjes.

1. Scheer met de richting mee

Probeer altijd met de haargroei mee te scheren. Als je namelijk met de haargroei richting mee scheert, snij je ook het haartje bij de huidoppervlakte weg. Zo voorkom je dat haartjes onder de huid gaan groeien. Pas alleen op voor rode bultjes en irritatie.

2. Scrubben

Wat moet je nou doen als je een ingegroeid haartje hebt? Probeer het los te scrubben en houd het lekker zacht door er bodylotion op te smeren. Door te scrubben voorkom je sowieso dat je ingegroeide haartjes krijgt. Dus bij iedere douchebeurt even goed scrubben.

3. Scherp mesje

Een scherp mesje is natuurlijk essentieel voor het scheren. Investeer hier ook goed in. Als je namelijk goedkopere mesjes koopt zonder enige kwaliteit, maak je je hele huid kapot en dat wil je natuurlijk niet. Met een scherp mesje gaat het scheren veel beter en haal je het gewenste resultaat.

4. Deodorant

Na het scheren is het altijd fijn om een verzorgende deodorant op te doen die nare geurtjes tegenhoudt. Het zorgt er ook nog eens voor dat de huid goed gehydrateerd blijft.

READ NEXT:
Dit is het beste moment om je benen te scheren
Met dit product hoef je niet meer te scheren, harsen of epileren!
Waar kokosolie allemaal wel niet goed voor is!

 

Source: Tory Burch
(Visited 747 times, 1 visits today)