Grafische tee’s die je NU wil inslaan

We hebben allemaal wel een goede basic outfit die bestaat uit een wit t-shirt en je favoriete jeans. Hiermee sla je de plank namelijk nooit mis. Maar je witte t-shirt kan wel een update gebruiken. Dit seizoen gaan we voor de old skool t-shirts met een grafische print.

Yes, de grafische t-shirts zijn helemaal hot!

Een instant upgrade voor je basic t-shirt met jeans outfit. En fan-tas-tisch te combineren met de pakken trend, een rock’n roll touch bij een chique outfit, wij houden ervan. Waar je deze grafische shirts kunt kopen? Eigenlijk gewoon overal! Je hoeft maar een winkel naar binnen te lopen en je hebt er al snel een gevonden. Het is een echte trend en niet meer meer weg te denken.

Met de lente inzicht is het vast handig om wat t-shirtjes in te slaan. Je kunt er namelijk nooit genoeg hebben. Om je te helpen in je zoektocht hebben wij natuurlijk (!) de knapste grafische t-shirts voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder!

So worth it!
Zo zie je of een shirt de investering waard is

En, heb jij ze allemaal al hangen?
> Iconische t-shirts die we stiekem allemaal willen hebben

Goed om te weten!
Zo krijg je deodorantvlekken uit je shirt

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »