Het is uit met de pret. Je Victoria’s Secret bombshell bikini’s (lees: super super mega push-up) hebben plaatsgenomen op zolder en daarmee zijn jouw borsten verdwenen als sneeuw voor de zon. Maar hoe zorg je er dan toch voor dat jouw mooie borstjes toch goed in het zicht komen? Lees hieronder de tips!

1. Kijk goed naar de stof
Natuurlijk is het belangrijk dat een kledingstuk er vooral leuk uit ziet, maar let vanaf nu ook gelijk even op het soort stof. Zo geven tops van stevige stoffen optisch meer volume. Ditzelfde geldt voor stoffen die glanzen (denk aan zijde of leer).

2. Accessorize!
Door een korte, drukke ketting boven een t-shirt te dragen wordt de aandacht daarop gevestigd. Ook andere opvallende accessoires zorgen ervoor dat er minder aandacht op jouw kleine voorgevel gevestigd zal worden. Tenslotte kun je er nog voor kiezen om een leuke sjaal te dragen, zo creëer je extra volume.

3. Pasvorm
Kies voor een jasje dat mooi getailleerd is waardoor je vrouwelijke aspecten naar vormen komen. Ook kun je kiezen voor t-shirts of blouses met horizontale strepen. Heb jij even geluk dat streepjes he-le-maal hot zijn. Ook hoog gesloten t-shirts of coltruien zullen in jouw voordeel werken. 

4. Kies voor een goede beha
Aangezien is gebleken dat de gemiddelde vrouw maar 2 bh’s heeft waar ze in “woont”, is het belangrijk dat je voor eentje gaat die écht goed zit. Laat je daarom eens opmeten en adviseren in een goede lingeriezaak! Dan kun je daarna naar de goedkopere winkels gaan en het advies lekker toepassen. Bedankt hé, voor het gratis advies! Mocht je je lover willen verrassen met een optische grote bos hout voor de deur, kies dan voor beha’s met strikjes, plooitjes en printjes.

5. Doe alsof het carnaval is
Oké, neem deze tip niet te letterlijk. Maar hoe meer printjes, ruches, versieringen, franjes, knoopjes of kraaltjes je op je bovenkleding hebt zitten, hoe voller je decolleté lijkt. Pak dus lekker uit!

READ NEXT:
10 redenen waarom grote borsten hebben de bom is
8 redenen waarom kleine borsten fijn zijn
Dit vinden mannen het ideale lichaam

Source: Stylescrapbook
(Visited 957 times, 1 visits today)