Niet alleen je huid heeft uv-bescherming nodig, je haar schreeuwt ook om wat bescherming tegen de zon. De warmte van de zon kan je haar namelijk uitdrogen, beschadigen en zelfs verkleuren. Je hoeft gelukkig niet uit de zon te blijven, als je je haar maar goed beschermt. En daarvoor zijn een aantal briljante haarproducten met UV-filter. Dit zijn de beste producten die je haar beschermen tegen de zon:

Wella Sun Protection Spray

Door de warmte van de zon kan je haar droog worden. De Sun protection spray van Wella bevat vitaminen die het haar hydrateren, om dit te voorkomen. Ook wordt je haar beschermt tegen UV-stralen. Gebruik de spray tijdens en voor het zonnen, zodat je haar er gezond uitziet en zacht aanvoelt.

L’Oréal Solar Spray

De L’Oréal Solar Spray zorgt naast bescherming tegen de zon ook voor een mooie glans in het haar. Breng de spray voor het zonnen aan op nat of droog haar om beschadiging te voorkomen.

 

Biosilk Summer Therapy

Wil je je haar tegelijk beschermen en hydrateren? Dan is de Biosilk Summer Therapy misschien iets voor jou. Het product beschermt ook tegen de hitte van stylingtools, dus je kunt het het hele jaar door gebruiken. Verdeel met je handen een kleine hoeveelheid over handdoekdroog haar om het te beschermen.

Rituals Sun Protection Hair Spray

Een spray die beschermt, maar ook een heerlijke frisse geur heeft, dat is de Sun Protection Spray van Rituals. Ook zorgt de spray voor glanzend haar is je haar beschermd tegen verkleuring. Breng de spray aan op droog of vochtig haar voordat je de zon in gaat.

Schwartzkopf Sun Protect Shimmer Oil

De Sun Protect spray van Schwartzkopf is waterbestendig, waardoor je hem niet opnieuw hoeft aan te brengen nadat je een duik neemt in het water. Daarnaast bevat de olie gouden glittertjes, waardoor je haar een mooie glans krijgt. Breng de spray ‘s ochtends aan op handdoekdroog haar om het de hele dag door te beschermen.

 

Heerlijk voor de zomer én minder klitten
> Zo durf jij ook eindelijk dat stuk van je haar af te knippen

Bad hair day? Nu niet meer!
> Geen zin om je haar te doen? Zo verberg je die bad hair day

Met deze tips gaat het jou ook lukken
> De hacks voor het krijgen van lang en gezond haar

(Visited 1 times, 1 visits today)