Haar producten die iedere vrouw moet hebben deze zomer

De zomer vergt veel van ons haar. Want we liggen vaak uren in de zon en zwemmen in chloor water. Het is een aanslag op ons haar. Deze producten zijn daarom essentieel om te gebruiken deze zomer

UV filter
Als het super warm is heeft dat grote invloed op je hoofdhuid die meer vocht en voeding nodig heeft dan normaal. Met de UV filter spray zorgt je ervoor dat je hoofdhuid meer vocht krijgt. En je haar krijgt er een mooie glow door. 

[show_shopthepost_widget id=”1725059″]

Leave in conditioner
Dit fantastische haar product geeft ontzettend veel voeding aan je haar. Het is een echte oppepper. Dit product werkt op basis van hitte, dus als je moet je haar nog wel föhnen of stijlen. Na het zwemmen moet je dit opnieuw aanbrengen. 

[show_shopthepost_widget id=”1727764″]

Treatment
Tegenwoordig bestaan er treatments die je in je haar spuit en meteen werkt. Dit product geeft vijf wasbeurten lang voeding en vocht aan je haar. Het maakt je haar veel speelser en je creëert meer volume. 

[show_shopthepost_widget id=”1727768″]

Keratine behandeling
Tijdens een keratine behandeling (wat je bij de kapper kunt doen) zit je 1,5 uur in de stoel. Door middel van hitte blijft je haar 2 a 3 maanden sterk en verzorgt. Het is pluisvrij, glanzend en soepel!

[show_shopthepost_widget id=”1727776″]

 

READ NEXT:
Zo houd je je blonde haar écht blond
THE CHAIR: Belangrijke haarvragen, nu beantwoord!
Voorkom dat je benen langs elkaar schuren in de zomer

Source: Luxelouu