Bruin haar helemaal zat? Zo niet meer

Kleine verandering, compleet nieuw kapsel.

Moet je binnenkort naar de kapper en wil jij jouw haarkleur veranderen maar weet je niet in welke kleur? Als jij je haar gaat verven hoef je niet meteen iets heel anders met je haarkleur te doen en over te gaan naar blond.

Wel is het belangrijk eerst te kijken naar de ondertoon van jouw natuurlijke haarkleur. Heb jij van jezelf een koele ondertoon of juist een warme ondertoon? Afhankelijk hiervan kun je bepalen welke haarkleur jou mooi staat. Wij hebben acht keer de mooiste haarkleuren voor brunettes op een rijtje gezet.

1. Bronde

De bronde hair look is een verftechniek waarbij verschillende bruine tinten worden gebruikt. Door het combineren van highlights en lowlights creëer jij die natuurlijke sunkissed look.

2. Balayage

De balayage look is al een aantal jaar een trend die óók dit jaar weer terugkomt. Balayage is een verftechniek waarbij het haar geleidelijk overloopt naar lichtere punten. Het voordeel van deze look is dat je de uitgroei niet hoeft bij te houden.

3. Tigereye

Wil jij je haarkleur net wat meer glam geven? Dan is Tigereye hair een goede optie voor jou. Door middel van gouden en bronzen highlights geeft je jouw haar een glamorous touch. Het verven is vergelijkbaar met balayage. Het lijkt erg natuurlijk en daardoor groeit het heel mooi uit. Ideaal als je dus niet elke keer naar de kapper wil om je kapsel bij te werken.4. Rose brown

Deze lente zijn pastelkleuren in het haar helemaal in. Deze kleur is vooral goed te zien bij brunettes met lichtbruin haar. Met een roze gloed geef jij jouw haar net dat bijzondere tintje.

5. Ash brown

Heeft jouw natuurlijke haarkleur een koele ondertoon? Zet jouw kleur aan door een as toner. Bij deze kleur is het belangrijk om je haar te wassen met droogshampoo zodat je de koele ondertoon behoudt.

6. Caramel brown

Heb jij van jezelf juist een warme ondertoon? Dan is caramel brown een kleur die bij jou past. Door deze kleur zal de glans van jouw haar naar voren komen en ben jij klaar voor de zonnige dagen.

7. Chocolate brown

De kleur chocolate brown klinkt simpel, maar deze haarkleur legt de focus op jouw gezicht. Met deze haarkleur komt de kleur van jouw ogen duidelijk naar voren.

8. Hidden color

Voor een verrassend effect past de hidden haircolor trend perfect bij jou. Bij deze verftechniek worden de onderste lokken van het haar geverfd. Deze haarkleur geeft een speels effect omdat de zichtbaarheid afhankelijk is van de manier waarop jouw haar zit.

Something different, but still a brunette. Voor welke haarkleur ga jij deze lente?

 

READ NEXT:
Zo kom je erachter of kort haar jou staat
> Dit is de makkelijkste manier om je haar compleet te veranderen
> Zo kom je nooit meer huilend terug van de kapper

 

PHOTO CREDITS: SOPHIE MAYTheme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites