Ben je voor het komende najaar ook wel toe aan een nieuwe kleurtje maar weet je niet goed welke kleur je dit seizoen kan gaan rocken? Wij hebben de haarkleurtrends voor je op een rijtje gezet. Met deze looks zit je gegarandeerd goed. Of je nu zwarte, bruine, blonde of rode lokken hebt, dit najaar draait het allemaal om warmere, diepere haarkleuren. Om je look af te maken kan je het beste deze make-up gebruiken bij je nieuwe haarkleur.

Warm blond

We maken de blonde zomer look meer geschikt voor de herfst door er goudkleurige glans aan toe te voegen. Wanneer je licht of midden blond haar hebt, kan je zelf aan de slag gaan, of je kapper deze glans laten toevoegen om die gouden lokken te bereiken. Laat er lowlights in zetten om extra diepte in je haar te creëren. Mocht je twijfelen tussen deze kleur en de beige blonde kleur hieronder: zo kom je erachter welke kleur blond het best bij je past.

Beige blond

Wanneer je een koele platinum blonde kleur hebt, kan je voor deze trend kiezen. Je geeft ook in dit geval je lokken een warmere kleur, maar je behoudt wel het statement van je platimum blonde haren. Voor het beste resultaat kan je naar de kapper gaan om deze look te bereiken. Wanneer je juist een donkere coupe hebt, doe je er sowieso goed aan om er eerst samen met je kapper naar te kijken.

Butterscotch brown

Deze kleur is prachtig en geeft ook veel diepte aan het haar. Een lichtbruine kleur gaat hier samen met een rood-rozige ondertoon. Think pink! De kleur heeft dan wel rozige tinten, maar is zeker niet te opvallend. Wanneer je donker haar hebt is het slim om ook hiervoor naar de kapper te gaan. Heb je blond haar? Ga dan opzoek naar medium kastanjebruine tinten haarverf.

Diep bruin

Ga voor diepbruine lokken, maar dan met rode accenten. Deze accenten zullen je haar ook weer die warme ondertoon geven, and that’s what we like. De kleur is super mooi voor het koude seizoen en geeft je een mysterieuze look. Ga opzoek naar donkerbruine haarverf met roodbruine tinten, of zoek naar de kleur ”donker roodbruin” op de haarverf verpakkingen.

Go bronde

Bronde is nog steeds helemaal hot. Het is een combinatie van bruin en blond haar wat je deze herfst en winter ook meer terug zult zien. Kan je niet kiezen tussen bruin en blond? Dan is dit zeker een optie voor jou. Ook bij deze trend zitten er warme goudkleurige tinten door het haar. Het zorgt er voor dat je huid er minder bleek uit ziet, en wie wilt dat nou niet in de winter? Ook ziet de haarkleur er levendig uit en er zit veel dimensie in de kleur. Ga naar de kapper en geef aan dat je een karamelkleur wilt. Wanneer je van nature al brunette bent én highlights hebt, kan je er voor kiezen om je highlighst die karamelkleur te geven voor het zelfde resultaat.

Chocoladebruin

Deze kleur bruin gecombineerd met goudbruine tinten geeft een mooie twist aan je chocoladebruine kleur, als je die al hebt. Deze kleur zorgt voor een frisse uitstraling in je gezicht en het geeft je gehele haar ook weer extra dimensie. Diep chocoladebruin en goudbruin zijn de kleuren verf die je wilt gebruiken voor deze look. Als je haar lichter is dan chocoladebruin kan je het beste een afspraak bij je kapper maken en het laten verven.

Champagne rood

Wanneer je gezegend bent met rode lokken, (als redhead ben je echt wel awesome) maar je toch even nét iets anders wil, kan je je kleur ook makkelijk een update geven voor de herfst. Voeg meer koperkleurige tinten toe aan je haar en je bereikt deze look. Ook wanneer je donkerblond bent en voor deze kleur wilt gaan kan je kopertinten gebruiken, de kleur zal niet heel veel verschillen van je natuurlijke haar maar je hebt toch even wat anders!

 

Benieuwd naar meer tips over het verven van je haar?
5x haarkleurtips waardoor je er 10 jaar jonger uitziet
Deze haarkleur past bij jou!
5 dingen die je niet wist over je haar verven

PHOTO CREDITS: KYLE WILSON
(Visited 1 times, 1 visits today)