Haarstijlen binnen 5 minuten voor kerst!

It’s almost Christmas! Waarschijnlijk heb je je outfit al bij elkaar gesprokkeld, schoenen erbij gezocht en weet je hoe je je make-up wilt dragen. Maar wat altijd een lastige puntje is, is hoe je haar gaat doen. Je wilt natuurlijk niet je haar maar simpel los, want met kerst mag je natuurlijk uitpakken. Waarschijnlijk heb je geen tijd om drie uur met je haar bezig te zijn, en daarom hebben we vijf makkelijke haarstijlen voor je op een rijtje gezet die je binnen 5 minuten hebt gefixt!

kerst

Topknot
Een mooie strakke knot staat heel mooi en classy tijdens kerst. Maak eerst een hoge staart en zet dit vast met een doorzichtig elastiek. Draai daarna je haar om je staart heen en zit het vast met een elastiek. Ready for christmas!

De vlechtkroon
Deze hairdo ziet eruit alsof er veel aandacht aan is besteed, maar eigenlijk heb je maar een minuutje nodig! Pak van allebei de kanten twee plukken haar, maak van beide een vlecht, leg ze naar achteren en zet ze vast met een schuifspeld. It’s as easy as that!

kerst

De knoopstaart
Bij de knoopstaart verdeel je je haar in twee delen en zet in beide gedeeltes een knoop (ja, een knoop!) en knoop ze dan samen. Om zeker te weten dat je haar de hele dag goed blijft zitten, kan je je haar vast zetten met wat haarspeldjes en wat haarlak en je bent helemaal kerst proof!

Paardenstaart
Een hele simpele maar onwijs mooi voor kerst is de paardenstaart, waar je een plukje haar omheen draait zodat je het elastiekje niet ziet. Heel makkelijk te maken, maar staat onwijs classy. Je maakt gewoon een normale paardenstaart, haalt een plukje eruit, en die draai je om het elastiekje heen. Maak de pluk vast onderaan met een haarspeld en voilà! Vind je dit toch iets te saai voor kerstavond? Dan kun je altijd nog een vlecht in je paardenstaart maken. Geeft net wat extra’s!

kerst

Vissengraatvlecht
Deze vlecht ziet er altijd moeilijk uit, maar dat is het helemaal niet. Het enige wat je hoeft te doen, is je haar in tweeën verdelen. Daarna leg je om en om een pluk haar over elkaar. Ga zo door tot je een mooie vlecht hebt. Super makkelijk!

READ NEXT:


>

Source: Studded rose // Irrelephant // Peace love Shea // A Fashion Love Affair // The wonder forest