Iedereen gaat dit jaar kort! De grootste haartrend van 2017 is namelijk schouderlang haar. De lange pijpenkrullen mogen worden afgeknipt (als je om haartrends geeft) en de krullen een beetje gestyled. We zien geen grote krullen meer, maar juist de beachy wave. Flat waves, wel genoemd. We hebben al vele celebs en bloggers met dit kapsel gespot en het is helemaal hot!

Heel erg leuk die nieuwe trend, maar hoe creëer je dit kapsel? Hoe je kort haar krijgt weten we wel, maar die flat waves is hele andere koek. Er zijn twee manieren hoe je dit kapsel kunt krijgen en bij allebei heb je een stijltang nodig.

Bij de eerste manier krul je jouw haar zoals je altijd doet en ga je er daarna overheen met je stijltang. Bij het korte kapsel is het van belang dat je dit vooral aan de uiteinden doet.

Bij de tweede manier krullen we ons haar met een stijltang! Je stopt een plukje haar tussen de stijltang en draait hem. Tegelijkertijd trek je de krultang naar beneden. Zo krijg je een subtiele krul in plaats van een pijpenkrul. Om die echte flat wave te krijgen moet de de uiteinden stijl houden!

Wil je weten of kort haar jou staat? Dat ontdek je hier.

Wil je graag een ander kapsel uitproberen?
Een webserie boordevol hair tutorials en beauty tips!
Beach hair creëer je met mousse
6 kapsels die de regen doorstaan

(Visited 21 times, 1 visits today)