Dit zijn dé haartrends voor het nieuwe seizoen

I make hair contact before I make eye contact...

We schreven al eerder over welke kleuren je je haren het best kan verven als je mee wil doen aan de laatste trends. Maar ook op het gebied van de leukste haartrends kan je meedoen! Draag jij jouw haar iedere dag weer op dezelfde manier? Dan wordt het misschien tijd voor een verandering. Try this out!

Moderne paardenstaart

De trend voor het najaar is de modern paardenstaart: Maak je haar eerst een beetje vochtig. Maak vervolgens een rechte middenscheiding in je haar. Breng een haargel of een haarserum aan op je hoofdhuid en föhn dit hierna zodat je haar sluik tegen je hoofd aanzit. Maak vervolgens een strakke en lage staart. Zorg ervoor dat er geen losse plukjes uitsteken, je wil het er zo strak mogelijk uit laten zien. Deze paardenstaart is ook perfect voor tijdens het sporten, zo komt er echt geen haar in je gezicht!

Beachy fall waves

Beach waves zijn niet alleen bestemd voor de zomer. Deze herfst en winter kan je deze haartrend ook gewoon rocken! De beachy fall waves zijn over het algemeen iets minder krullend dan dat we gewend zijn van de zomerse beach waves. Deze krullen zijn makkelijk te krijgen, begin er mee in de avond voor je gaat slapen zodat je de volgende dag wakker wordt met de beachy fall waves.

Hoe? Maak je haar een beetje vochtig en just twist it! Verdeel je haar in twee delen door een scheiding te maken. Begin bij een kant. Draai je haarlok helemaal van boven naar beneden, zet het uiteinde eventueel vast met een elastiekje en draai de haar twist van de ene kant naar de andere kant over je hoofd heen en zet het vast met een speldje. Doe het zelfde met de andere kant van je haar en je bent klaar om te slapen.

Venitiaanse vlecht

Deze haarstijl is romantisch. Houd je van vlechten? Dan moet je deze stijl eens proberen. Zorg dat je haar helemaal droog is en krul je haar met een krultang. Spray het vervolgens in met een haarspray. Maak een losse vlecht en begin met vlechten bij je nek. Maak de vlecht naar onder toe steeds iets strakker en trek losse plukjes uit de vlecht naast je gezicht om het wat meer messy te maken. Spray het hierna opnieuw in met wat haarlak en klaar! Deze vlecht heb je best snel gemaakt en je kan hem iedere dag dragen.

Bang bang

Bangs zijn weer terug deze herfst en winter. Laat je je haren al jaren achter elkaar op dezelfde manier knippen? Verander dit eens, probeer iets heel nieuws! Een pony kan best veel veranderen aan je gezicht, en niet iedereen komt er even goed mee weg. Vraag dus eerst je kapper om advies of een pony jou goed zou staan. Lees dit even voordat je naar de kapper gaat..

Go short

Als je helemaal klaar bent voor een verandering, knip dan ook gelijk een stuk van je haren af. Een pony met een lange bob staat super. Je kan natuurlijk ook prima een bob nemen zonder pony. Als je je haren afknipt tot je sleutelbeen, kan je deze mooi look ook creëren én je hebt nog genoeg lengte over om je haar ook eens anders te dragen in bijvoorbeeld een staart of een vlecht.

Stijl en achterover

Durf je de verandering toch niet helemaal aan? Stijl je lange lokken dan goed, zodat er geen enkele krul of slag meer in je haar zit. Kam je haren achter over en spray het in met een haarlak. Eventueel mag je haar ook een beetje nat zijn voor de wet look, die ook nog steeds in is. Meerdere merken hebben verschillende producten waarmee je de wet look ook kunt creëren als je niet net gedoucht hebt. Superstijl haar is ook in!

Bekijk ook deze artikelen eens voor meer inspiratie en tips over haar:
Wil jij je natuurlijke haarkleur terug? Zo doe je het
Vergeet Pinterest: haal hier je haar inspiratie vandaan
Zo blijft je haar perfect zitten tijdens slecht weer

 

PHOTO CREDITS: JULIA STEGNER

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites