Hacks waardoor je schoenen altijd lekker zitten

Heb je net een paar schoenen gekocht, kom je er na een paar keer lopen achter dat ze helemaal niet zo lekker zitten als je dacht! Heel vervelend. Dit had je in de winkel nog niet eerder gevoeld! Om ervoor te zorgen dat ze niet in de kast verdwijnen en je er tóch gewoon lekker op kunt lopen hebben wij dé 5 gouden tips om je schoenen top te laten zitten.

#1 Deodorant
Gebruik transparante deodorant in een stickvorm. Dit smeer je over de gebieden waar de meeste blaren ontstaan. De deodorant maakt een beschermend laagje aan waardoor je voet beschermd wordt tegen overmatig schuren.

#2 Tape
Hakken zijn super mooi maar kunnen zo veel pijn veroorzaken! Door je derde en vierde teen aan elkaar vast te tapen met pleisters of tape voorkom je deze pijn! (En het kiezen van de ideale hakhoogte helpt je ook!)

#3 Schuren
Bewerk de zolen van je schoenen met schuurpapier. Hierdoor krijg je veel meer grip en voorkom je ‘schuiven’ in je schoen.

#4 Inlegzooltjes
Inlegzooltjes zorgen voor een fijner voetbed en over het algemeen zorgt het ervoor dat de schoen strakker om je voet gaat zitten. Zo voorkom je dat je met teveel ruimte gaat schuren en het loopt ook nog eens comfortabel.

#5 Thee
Werken deze tips toch niet zo bij jou? Vul dan een emmer met thee en stop je voeten daarin! Groene thee werkt namelijk ontstekingsremmend.

READ NEXT:
De 30 days in heels challenge – Week 1
De 30 days in heels challenge is begonnen!
> Hoge hakken tips die behoorlijk handig zijn om te weten 

Source: Justthedesign