Hé, het is oké om nu al Mariah Carey te luisteren

Het is nog niet eens winter en de mensen om je heen verklaren je waarschijnlijk gek voor het feit dat je nú al naar kerstmuziek aan het luisteren bent. Maar hé, met dit weer kunnen wij ook niet wachten op de hoge noten van Mariah Carey. Of Jingle Bells van Michael Bublé oh en nog zo’n lekkere: ‘driving home for Christmas’! Als het eenmaal geen zomer meer is en het weer toch een groot hoopje ellende blijkt te zijn, kunnen we het net zo goed kneuterig gezellig maken toch? Netflix, met kleedjes op de bank, warme choco en ja: kerstmuziek! Wij geven je een aantal redenen waarom het oké is om nu al kerstmuziek te luisteren.

Helemaal happy
All I want for Christmas is youuuuu… wij worden ontzettend blij van deze tekst en het hysterische deuntje dat erbij hoort. Ja we geven het toe: we love you Mariah en we worden er ook oh zo vrolijk van!

Het MOET wel
Het is toch onwijs zonde als je maar twee dagen per jaar kerstmuziek mag luisteren? Dat is praktisch gezien niet eens handig want je hebt er dagen voor nodig om ze allemaal te horen (en keihard mee te blèren), dus het moet eigenlijk gewoon wel.

De juiste voorbereiding
Ook het kerstdiner komt eraan en dat betekent dat het best wel fijn is als je een paar noten mee kan zingen. Eventjes oefenen dus, het perfecte excuus om ‘All I Want For Christmas Is You’ even op repeat te zetten!

Voor de juiste outfit
Tijdens je zoektocht in je eigen kast voor het perfecte kerstjurkje, MOET je natuurlijk wel kerstmuziek draaien en we kunnen niet liegen over het feit dat die zoektocht in november al begint..

De winkels doen het ook
In de kerstwinkels staat de kerstmuziek ook gewoon aan hoor…Ik bedoel maar. Je kunt het ons echt niet kwalijk nemen.

And last but not least: Gewoon, omdat het kan. Who cares what the time of the year is…

READ NEXT:
Onze top 5 favoriete kerstnummers

Source: We heart it