Hele nacht gefeest? Zo zie je er niets van!

Had je nog steeds geen genoeg van al die feestdagen en ben jij gisteravond ook doorgegaan met feesten? Dan keek je net vast in de spiegel en schrok je je een ongeluk. Wallen, halfdichte ogen en dat terwijl je vandaag niét in bed mag blijven, want je hebt weer iets op de planning staan. Dan wil je er natuurlijk wel een beetje uitgeslapen en fris uitzien. Hoe je dat doet in 5 stappen, dat lees je hieronder!

1. Vaak smeren we een streep concealer onder onze ogen, om die vervolgens lekker uit te vegen, toch? Fout! Het is beter om een ‘x’ onder je ogen met je concealer te ‘tekenen’. Gebruik je ringvinger (met deze vinger is het ‘t moeilijkst om kracht te zetten, waardoor je je foundation egaler kunt uitsmeren) of gebruik een Beauty Blender om de concealer onder je ogen te verdelen.

2. Dan is nu het moment aangebroken waarop je ogen ‘gelift’ gaan worden! Breng concealer op beide ooghoeken aan en gebruik kloppende bewegingen om de make-up goed te kunnen verdelen.

3. Vervolgens breng je concealer bij je mondhoeken aan. Gebruik hiervoor dezelfde kloppende-bewegingen-techniek en werk de concealer richting je jukbeenderen uit. Lift it up!

4. Vaak is het gebied rondom je neus een beetje roodgekleurd. Een druppeltje concealer does the trick! Gebruik hiervoor ook de bovenstaande techniek.

5. Dit is het geheim om je natuurlijke facelift long-lasting te maken: poeder je gezicht af met een matte poeder. Je zult er meteen een stuk minder vermoeid uitzien! Eyeliner en likje mascara en je bent ready for the day!

READ NEXT:


>