Herkenbare situaties van een fulltimer

Misschien staan de studentendagen nog vers in je geheugen of ligt deze periode al ver achter je. Als echte fulltimer kan jij je heel goed herkennen in onderstaande situaties.

De verkeerde outfit verpest je hele dag
Het moment dat je de deur uitloopt en eigelijk al direct spijt hebt van wat je aan hebt. En dan hebben we het niet over een capuchone te veel of te weinig maar gewoon een outfit die niet goed zit. En uitgerekend vandaag heb je alleen maar afspraken buiten de deur!

Je loopt iedere keer weer de postbode mis
Hier kunnen we ons allemaal in vinden, die postbode mis je iedere keer weer. Waarom werken ze niet gewoon in de avond en zijn de overdag vrij? zou toch een stuk makkelijker zijn. Op deze manier kan je niet langer voor je collega’s verbergen dat je een enorme shop verslaving hebt.

Slechte gewoontes die hard
Je wilt weer beginnen met gezond(er) eten maar het lukt niet omdat je iedere keer weer haast hebt in de ochtend en even snel iets bij de AH to go haalt. Dan is het toch iedere keer weer een uitdaging om niet naar die chocolate chip cookies te grijpen. En tja, die vrijmibo, zeg daar maar eens nee tegen.

Spontane acties zijn niet meer
Even spontaan een lang weekend weg, probeer maar eens vrij te krijgen voor volgende week. Of een woensdagavond die uit de hand loopt is er niet meer bij, jij kan morgen niet met een kater op die afspraak verschijnen.

Meer lezen?
1. 15 gedachtes als je trein wéér vertraging heeft
2. Deze herkenbare momenten heeft elke vrouw in de ochtend
3. 9 beautyfeiten die je nog niet wist!