Het enige product dat écht voor volume zorgt

Wat je van ver haalt, is meestal goed. En in het geval van Living Proof, mijn meest favoriete haarverzorgingsmerk, was dat altijd ontzettend waar. Was, omdat het merk nu ook EINDELIJK in Nederland verkrijgbaar is!

Living Proof is ooit opgericht door Jennifer Aniston, en in de jaren ’90 was zij hét ultieme wandelende bewijs (tha living proof, indeed!) voor mooi & perfect gestyled haar. Waar mannen naar Rachel (haar alter-ego in Friends) staarden omdat ze dus in geen enkele aflevering een bh droeg (hallo, nipples) zwijmelden vrouwen weg om haar kapsel. De ‘Rachel’ was wereldwijd het meest gevraagde kapsel in kapsalons. Zulke glanzende en prachtige lokken wilde iedereen.  Niet zo gek dus dat La Aniston met een eigen haarlijn op de proppen kwam.

Eerlijk: ik ben een ongelooflijke nerd met haar. Krijg geen normale krul uit de meest geavanceerde krultang, gebruik ongeveer ieder haarproduct verkeerd (lees: als die krul dan eindelijk lukt, wordt het onbedoeld een harde) en vind goed touperen bijna hogere wiskunde.

Totdat een visagist me jaren terug een keer liet kennis maken met de Blowoutspray van Living Proof. Even sprayen voor het föhnen en je haar zit na een kleine vijf minuten droogblazen alsof je net uren bij de kapper geföhnd bent. Zelfs deze amateur liep ineens rond met een volumineus hairdo.  Sindsdien ging ik in Londen of Amerika altijd met liefde twee blokken om om op zoek te gaan naar deze wondermiddelen in een flesje (ook de droogshampoo doet namelijk wat ie beloofd en ruikt goddelijk).

Maar dat is dus verleden tijd! Living Proof is ein-de-lijk geland op Hollandsche bodem namelijk bij COSMANIA. En om dat te vieren lanceren ze gelijk een heel fijn nieuw product: Dry Volume Blast. Wat je dus op dróóg haar kunt aanbrengen en waardoor je, zónder föhn, volume krijgt. Hoe het werkt? Iets met gepatenteerde superlichte ETASMoleculen. Lang verhaal wat ik je natuurlijk prima uit zou kunnen gaan proberen te leggen maar ik zweer erbij: het heet niet voor niets Living Proof. Ga het uittesten ladies. You’ll thank me later...

PS: geen sulfaat & parabenen in deze wondermiddeltjes. Ook wel zo lief voor je lijf!

GESLOTEN: En omdat wij onze lezers graag gelukkig zien met mooi haar, mogen wij drie keer de Dry Volume Blast van Living Proof weggeven! Laat een berichtje achter onder dit artikel of stuur een mailtje naar Maaike@manonmeijers.com.