Het geheim achter de prachtige lokken van de Olsen Twins

De Olsen twins: wat een knappe meiden. En dan hebben we het niet alleen over hun te gekke kleding en stijl, maar vooral ook om de herkenbare hair coupe! Want die lange, wavy lokken willen we toch stiekem allemaal wel? Dan hebben we goed nieuws voor je! We zijn eindelijk achter het geheim van hun prachtige haar.

Eerder dachten we dat deze look werd gecreëerd door gebruik te maken van een krultang en vele textuur sprays! Maar dat zit toch echt anders. Met weinig producten en een bijzondere krultang wordt dit haar gestyled! Ashley verteld dat een deel van de look gewoon hun haar textuur is (om jaloers op te zijn vinden we) maar er ook gebruik wordt gemaakt van de ‘Nalu Waver’. Wanneer de twins met deze waver wat losse golven in hun haren hebben, voegt de haarstylist er nog wat extra textuur aan toe met Dove Dry Shampoo. Hij gebruikt de droogshampoo om meer textuur toe te voegen.

Om de look helemaal af te maken gebruiken ze de Townsend Serge Norman’s Meta Sheer Dry Oil Finishing Spray. Een hele mond vol maar zeker de moeite waard om eens aan te schaffen, gezien deze prachtige lokken. Wil jij ook een shot wagen?

Shop jouw producten dan hier:

[show_shopthepost_widget id=”1685479″]

READ NEXT:
De make-up die je gebruikt is misschien allang over datum
Deze trend flatteert iedereen
Hier komt je haaruitval waarschijnlijk vandaan!

Source: Theyallhateus