Het item dat iedere zomeroutfit perfect maakt

Dat wij een grotere fan zijn van winter fashion was waarschijnlijk al bekend. In de zomer is het toch lastiger, je moet het met minder doen en kan niet echt laagjes creëren (and we love laagjes creëren).

Een denim short met een witte top, een zomerjurk met laarsjes of een rokje met een zwart t-shirt. Je begrijpt, met zo’n hittegolf wordt het alleen maar lastiger. Het is dan ook niet voor niets dat we de eerste herfst items al in ons winkelmandje hebben liggen.

Maar we hebben wel een tijdelijke oplossing gevonden. Om die laatste maanden hitte (lees: saaie outfits) te overbruggen. Elke zomeroutfit maak je namelijk af met accessoires en dan met name een riempje (een zijden sjaal is zelfs aan je tas al vermoeiend warm). Zo’n dunne riem maakt je denim short met shirt-combinatie net iets creatiever en maakt van een maxi jurk een knappe cocktail dress.

Dus haal die kleine riempjes maar weer uit de kast en probeer het met je zomer outfit te combineren. Zelfs over een rokje zonder lussen staat een riem leuk. Wij hebben er alvast een paar voor je uitgezocht. Shop ze hieronder.

[show_boutique_widget id=”739230″]