Het item dat succesvolle vrouwen dragen als ze moeten ownen die dag

Heb je ook weleens zo’n dag dat je even je beste beentje voor moet zetten? Sta je net op het punt een gesprek aan te gaan met je baas of heb je een belangrijke afspraak op de planning staan? En voel je je eigenlijk niet helemaal top? Er is één item dat je zelfvertrouwen een enorme boost geeft: een rode lipstick. Afgekeken bij de échte boss ladies. 😉

Tikje sexy

De boss ladies houden meestal hun make-up vrij simpel en naturel. Maar er is één ding dat er echt uit mag knallen en dat zijn hun lippen. Hiervoor kiezen ze altijd voor een rode kleur omdat dit heel classy en chique is. Een rode lippenstift is een must have voor iedereen. Rode lippenstift zorgt ervoor dat je er zelfverzekerd en een tikje sexy uitziet.

Rode lippen zijn de ultieme verleiding: het geeft je kleur, laat je stralen en geeft iedere outfit een chique touch. Het liefst natuurlijk wel een long lasting variant zodat je niet om het uur hoeft bij te smeren en op alles afgeeft. Wist je trouwens al dat daar een truc voor bestaat? Dit lees je hier. Wij hebben natuurlijk de mooiste rode lipstick voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder! 

En jij nu ook
Bad-ass boss ladies hebben dit sowieso in hun kast hangen

Geloof ons, deze trend wil je volgen.
Shop hier de mooiste pakken voor de lente

Deze stijl is gewoon perfect voor naar je werk
Dit zouden Parisiennes NOOIT naar werk dragen

[show_boutique_widget id=”704607″]

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI