Het kan: binnen één maand van je love handles af!

Veel vrouwen kennen het vervelende fenomeen van de love handles wel. Dat irritante hoopje vet dat net boven je broek uitpuilt. Dit is helaas de plek waar veel vrouwen als eerste aankomen. Een korte top zit er dan ook niet in. Maar niet getreurd ladies want wij hebben dé tips waarmee je die muffin top zo kwijt bent. Het leuke: het kan gewoon binnen één maand! Als je vandaag begint, ben je op vakantie je love handles kwijt.

1. Sla je ontbijt nooit over!
’s Ochtends geen tijd of zin om te ontbijten? Toch even doen. Als je niet ontbijt krijg je later namelijk meer zin in lekkere guilty pleasures en dat willen we juist niet. Check hier ontbijtjes die binnen 5 minuten klaar zijn.

2. Slaap genoeg
Weinig slaap is super zwaar voor het lichaam en kan ervoor zorgen dat je gewicht juist toeneemt. Neem dus genoeg rust! Slaap problemen? Zo val je binnen no-time in slaap!

3. Eet eiwitten
Eiwitten geven je snel een verzadigd gevoel waardoor je niet de hele tijd blijft eten (herkenbaar?). Probeer dus bij iedere maaltijd etenswaren toe te voegen die veel eiwitten bevatten, zoals mager rundvlees, kip, vis, kwark en eieren!

4. Eet volle granen
Volle granen zorgen ervoor dat je snel vol zit en dus minder ongezond eet. Ga dus voor een lekker bakje havermout in de ochtend! Ook roggebrood kan een fijne maaltijd zijn.

5. No more alcohol
Oké, misschien is helemaal stoppen een tikkeltje overdreven maar het is wel echt beter om niet te veel alcohol te drinken. Kun je het niet laten? Door deze drankjes krijg je een plattere buik en zo drink je alcohol met weinig calorieën.

6. Sporten!
Tja, je moet er toch echt aan geloven. Sporten is nodig om van je (little) love handles af te komen. Buikspieroefeningen, buikspieroefeningen en nog eens buikspieroefeningen.. Denk maar aan the perfect body die je er door krijgt!

Nog steeds niet genoeg motivatie? Na het lezen van dit artikel wel

READ NEXT:


>