Hier vind je de beste brow bars van Nederland!

Waar we vroeger haast niet omkeken naar onze wenkbrauwen, zijn ze nu meer dan heilig voor je. We gaan nog liever zonder mascara de deur uit, dan dat onze wenkbrauwen niet zijn gedaan. En dat is ook logisch. Wenkbrauwen bepalen namelijk je hele gezichtsuitdrukking, best belangrijk dus! Daarom is het ook verstandig om (vooral als je niet zo goed bent met een pincet) het door een professional te laten bijwerken. Maar, waar ga je dan heen? Wij hebben de vier beste brow bars van Nederland voor je op een rijtje gezet. Oh en mis je er een? Laat het ons dan vooral weten want we zijn altijd op zoek naar de beste plekjes!

Soap Treatment Stores
Deze brow bar zit in vier steden: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Je kunt hier kiezen of je de boel wil laten waxen, verven of wat dan ook. Ze zijn hier heel erg precies en je gaat met wenkbrauwen de deur uit, zoals jij ze wil!

Benefit Brow Bar bij Douglas
Bij een aantal vestigingen van Douglas, bevindt zich een Benefit Brow Bar. Het is alleen al een feestje om daar plaats te nemen, omdat het er allemaal zo leuk uit ziet. Ze hebben waanzinnig veel producten en de hele sfeer is goed. Ze kijken hier altijd goed naar je natuurlijke vorm van je wenkbrauw, zodat je ook de juiste vorm wenkbrauw voor je gezicht behoudt. Ze laten je niet de deur uit gaan, zonder dat je wenkbrauwen zijn bijgekleurd en voorzien zijn van een highlight!

Beauty Junkies
Bij de brow bar Beauty Junkies in Hengelo kom je helemaal goed terecht. Ze nemen alle tijd voor je en ze creëren wenkbrauwen die perfect passen bij jouw gezicht. En als je wenkies er picobello uitzien, laat je je nog even heerlijk masseren. You deserve it!

Mrs. Highbrow
Deze brow bar in Amsterdam is absoluut een bezoekje waard. De salon is licht en mooi ingericht en ze nemen onwijs veel tijd voor je. Ze kijken hier goed naar jouw wenkbrauwvorm en je gezichtsvorm en passen hier de juiste vorm wenkbrauw voor je aan.

READ NEXT:
>

>

Source: Free People