Hier vlieg je naartoe onder 100 euro

Reizen is de beste manier om even te ontsnappen aan dagelijkste sleur en gewoon lekker te genieten. Maar een ticket naar Bali is natuurlijk niet goedkoop. Daarom kiezen we vaak voor een relax momentje dat iets liever is voor onze portemonnee zoals lekker naar de bios gaan (deze bioscoopfilms wil je zien). Maar een vakantie hoeft niet per se duur te zijn en daarom hebben een lijstje gemaakt met steden waar je heen kunt vliegen onder de honderd euro.

Rome

Rome staat net zoals Parijs bekend als romantische stad: kleine straatjes, mooie architectuur en natuurlijk de heerlijke Italiaanse keuken. Neem een bezoekje aan een van de vele historische bezienswaardigheden, zoals het Colosseum of ga lekker shoppen.

https://www.instagram.com/p/BS2-PjuAbyo/?taken-at=31499759

 

Porto

Porto is na Lissabon de grootste stad in Portugal, maar nog vrij nieuw voor toeristen. De rijke geschiedenis die teruggaat tot vele eeuwen varieert van historische monumenten. Dus wil je even alle drukte vergeten en gewoon uitrusten? Porto is the place voor jou.

https://www.instagram.com/p/BS2_GbABzx6/?taken-at=24960421

 

Barcelona

Barcelona is een grote stad, maar te voet toch goed te doen.  Met veel outdoor markten, restaurants, winkels, musea en kerkenbiedt dagen van plezier voor mensen op zoek naar het leven van Barcelona te ervaren.

https://www.instagram.com/p/BS28YuFAC4s/?taken-at=213100244

Faro

Ook gelegen in het Portugal, wordt Faro vaak over het hoofd gezien en onderschat als vakantiebestemming, maar dit is jammer, want het is een oude maar bruisende stad. Faro is namelijk een prachtig ommuurde stad met grote winkels verlaten eilanden en ongerepte stranden.

https://www.instagram.com/p/BS23KcIDaEf/

Pula

Pula ligt aan de Kroatische kust en is dan ook perfect voor een welverdiende strandvakantie in de warme periodes. Maar je kunt natuurlijk altijd de mooie scenery bewonderen.

https://www.instagram.com/p/BSsXXp-AbDY/

Ben je helemaal in de vakantie mood?
Dit zijn de goedkoopste vakantiebestemmingen in Europa
MonStyle’s favoriete vakantiebestemmingen

 

PHOTOCREDITS : THECLOSETHEROES