High waisted Jeans

Het straatbeeld stroomt vol met de high waisted jeans. Of je nu een middagje op het terras zit, op een festival staat of tijdens een nachtje uit: de high waisted jeans is echt overal. Daarnaast zijn celebs er ook niet vies van. The Olsen Twins, Jessica Alba en Victoria Beckham zijn er meerdere malen in gespot.

Grappig aan de high-waisted jeans is dat ze eigenlijk niet zo ‘high-waisted’ zijn zoals we denken. Ze bereiken stiekem je natural waist. Dat zijn we na al het skinny-geweld niet meer gewend en de high-waisted jeans kwam dan ook even als een shock.

 

Die shock begrijpen we maar al goed. Als we even eerlijk zijn lijkt het er op dat de high-waisted jeans niet echt flattering voor je figuur is. Toch kunnen ze echt werken voor verschillende lijfen (en je hoeft echt geen Victoria Beckham te heten). Het is alleen even koorddansen voordat je de juiste gevonden hebt. Het is het aller-handigste om de high-waisted jeans te dragen zoals je boyfriend jeans. Zo ga je altijd goed. Houd het nonchalant, vrouwelijk en rock ‘nd roll.

 

Ook is de combinatie van de gehele look belangrijk. Wij zien de high-waisted jeans het liefst met een white basic top, biker jacket en heels! Zo blijf je de look casual chique houden!

 

Why it works:

De mom-jeans/ high waisted jeans is hot & happening. Deze jeans met klassieke wassing, hogere taille en smalle onderkant kun je eigenlijk hetzelfde stylen als je boyfriend jeans: met een leren jansje en knappe pumps zit je altijd!   steal the look momjeans   [red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ] 1.River Island   2. Mango 3. Topshop 4. Whistles French 5. Chanel [/red_box]   Credits: victoria Tornegren