Voetballers over vrouwenmode: wat vinden zij er nou écht van?

Wat gebeurt er als je een knap en verrassend stijlvol voetbalelftal vraagt wat zij vinden van vrouwenmode?

Elke week vragen we een groep mannen wat zij nou écht van de huidige vrouwenmode vinden. Na ons knappe-mannen-uit-de-sportschool panel werd het tijd voor een nieuwe groep knappe mannen. En waar kun je die beter vinden dan op zaterdag op het voetbalveld? Zo kwamen we terecht bij Zaterdag 15 van de Amsterdamse voetbalvereniging WV HEDW. Een voetbalclub vol gezellige, leuke en verbazingwekkend hippe mannen. Voor zo’n elftal staan we gráág een middag langs het veld te koukleumen, zeker als we ze na afloop álles mogen vragen over vrouwenmode. Het resultaat? Hilarische antwoorden, bij vlagen handige tips en opvallend uiteenlopende meningen.

Een elftal over vrouwenmode

vic

Arne: Casual maar dan wel flinke hakken. Beng!

Youri: Ik hou niet echt van gescheurde broeken maar ze ziet er wel leuk uit. Die schoenen zijn wel erg lastig om op te lopen denk ik.

Scotty: Wat een coole, streetstyle-urban-achtige look! Ik hou van blond haar met een donkere top en lichte denim.

Josse: Dat vind ik te casual. Jammer van die gaten in de broek.

Olivier: Dit doet me niks, ik hou niet van baggy broeken. Dit is een beetje van alles door elkaar. Ze doet alsof ze net iets aan heeft getrokken maar er is eigenlijk wel erg over nagedacht.

Tonnie: Beetje matig. De trui is veel te groot en te wijd.

Gijs: Ze staat vooral erg moeilijk, volgens mij voelt ze zich niet zo op haar gemak. Die tas vind ik leuk en de trui ook. Waarom wil je een gat in je broek?

Kasper: Ja heel nice. Ook al is het oversized, het werkt wel.

Mark: Ik vind de trui een beetje saai

Wouter: Ze komt heel erg klunzig over, haar voeten heeft ze een beetje naar binnen gevouwen. Ze doet heel erg Zweeds, terwijl ze dat niet is. Ow ze is Zweeds? Dan heb ik niks gezegd.

Michiel: De bovenkant vind ik wel leuk, maar die broek is slonzig. Ze staat ook een beetje raar. Ik zou haar wel eens willen zien lopen op die schoenen, ik denk dat ze dat niet kan. Ik denk dat ik er nog beter op kan lopen.

pink

Arne: Ik zou hier niet zo snel op afstappen. Veel te overdreven. Vooral dat glimmend roze tasje! Alleen die schoenen zijn cool.

Youri: Van boven naar beneden: leuke ketting, leuke trui, die rok is raar om in het echt te dragen. Dit hebben feeën toch aan? En leuke schoenen.

Scotty: Schoenen en top vind ik oké, verder lijkt het alsof ze net van een ballet repetitie is gekomen. Maar je went er wel aan, als ik er langer naar kijk vind ik het eigenlijk wel tof.

Josse: Best grappig, de bovenkant is classy en de schoenen maken het weer wat sportiever, hipper en leuker.

Olivier: Ik zou er niet naast gaan lopen, maar ik vind het door de sneakers wel weer tof. Maar zo’n tutu doe je niet echt aan op straat toch?

Tonnie: Dit vind ik best leuk. Ze is wel een schattig meisje in zo’n tutu. Die sneakers zijn wel een grappig detail.

Gijs: Dit doet me denken aan Frankrijk, ik weet niet waarom. Gekke kleur schoenen, maar dat vind ik ook wel weer lollig.

Kasper: Ik hou van vrouwelijk, maar dit is wel heel Cinderella. Alsof ze uit een voorstelling komt en snel nog gewone kleding heeft aangetrokken.

Mark: Dit vind ik echt te tuttig, zo’n balletrok. De top vind ik wel mooi.

Wouter: Die schoenen vind ik tof, de bovenkant is ook leuk. Maar dat hele tutu-gebeuren begrijp ik niks van. Een soort van doorzichtig gordijn wat je bij je oma hebt hangen.

Michiel: Deze is blijven hangen in haar kindertijd. Die schoenen zijn echt vet. De rest doet m’n nichtje van vier nog niet eens aan.

kiss

Arne: Wil je er uitzien als een roze draak? Is dat het idee?

Youri: Dit is een beetje SATC. Je ziet dat ze het heel leuk vind om leuke kleding te dragen, het voelt niet geforceerd.

Scotty: De ruches zijn teveel, dit is niet mijn stijl.

Josse: Dit vind ik echt een rommeltje. Heel erg fucked up tasje met dat roze bont.

Olivier: Het lijkt alsof een krokodil haar opgegeten heeft. En waar is de rest van haar schoenen gebleven?

Tonnie: Is dit een soort rare geraffelde nachtjapon? Vind ik too much. En waar laat ze zo’n groot telefoonhoesje? Die moet ze de hele tijd vasthouden.

Gijs: Ze heeft een heel raar ding in haar hand. Ze heeft wel mooie benen. Ik snap die hakken echt niet, lijkt me totaal niet lekker lopen en je wordt er niet mooier van.

Kasper: Deze is wel uitgesproken hè? Moet je wel zelfvertrouwen hebben. Ik vind het iets te extreem. Ze wil iets uitstralen wat niet helemaal overkomt.

Mark: Dit is niet mijn stijl, het lijkt een beetje op een badjas.

Wouter: Dit zijn mij iets teveel franjes. Ik begrijp dit gewoon niet. Ik heb ooit iemand uitgelachen om zo’n groot telefoonhoesje en dat doe ik nu weer.

Michiel: Heeft ze alleen een jas aan ofzo? Dit is echt zo’n aandachtsvrouwtje. Dit vind ik echt niet aantrekkelijk ofzo.

 

Source: Victoria Tornegren, Imaxtree,

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites