Voetballers over vrouwenmode: wat vinden zij er nou écht van?

Wat gebeurt er als je een knap en verrassend stijlvol voetbalelftal vraagt wat zij vinden van vrouwenmode?

Elke week vragen we een groep mannen wat zij nou écht van de huidige vrouwenmode vinden. Na ons knappe-mannen-uit-de-sportschool panel werd het tijd voor een nieuwe groep knappe mannen. En waar kun je die beter vinden dan op zaterdag op het voetbalveld? Zo kwamen we terecht bij Zaterdag 15 van de Amsterdamse voetbalvereniging WV HEDW. Een voetbalclub vol gezellige, leuke en verbazingwekkend hippe mannen die ook nog eens een bijzondere sponsor heeft. Eén van de mannen is namelijk oprichter van The School, hier kan iedereen terecht voor deskundige huiswerkbegeleiding. En om het leuk (en effectief) te houden, wordt de begeleiding in de vorm van een sportwedstrijd gegoten: warming up, 1e & 2e helft, rust en cooling down. Voor zo’n elftal staan we gráág een middag langs het veld te koukleumen, zeker als we ze na afloop álles mogen vragen over vrouwenmode. Het resultaat? Hilarische antwoorden, bij vlagen handige tips en opvallend uiteenlopende meningen.

Een elftal over vrouwenmode

oversized-knit

Arne: Wat moet je hier nou van vinden? Ik vind het een beetje een rare combi, ik kan er niks mee.

Youri: Dit lijkt me niet zo praktisch. Zo’n broek, hoe doe je dat aan?

Scotty: Dit is de perfecte outfit voor een zondagochtend als je een hang-over hebt en even wat gaat eten bij Bagels & Beans. Lekker relaxt, ik vind het een toffe look!

Josse: Vet! Zo’n lange trui-achtige jurk is tof. Ik heb zelf alleen niet zoveel met leren broeken enzo.

Olivier: Bij vrouwen vind ik zo’n oversized trui wel tof, bij mannen is het echt het lelijkste wat er is.

Tonnie: Dit lijkt een soort deurmat. Ik vind het niks.

Gijs: Ik heb niet zoveel met leren broeken en dat ding er boven vind ik weinig zeggend.

Kasper: Ze heeft een hele strakke leren legging en daar gaat dan iets heel wolligs overheen. Dat vind ik niet echt matchen.

Mark: Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden, van zo’n broek. Het is wel sexy, maar ook een beetje ordinair. Ik vind die schoenen er saai bij.

Wouter: De trui vind ik mooi, zo’n legging hoeft van mij niet zo glimmend te zijn. Maar als ‘ie mat was, is het nog erger. Het past wel bij elkaar, ik vind het wel charmant.

Michiel: Ja, dit vind ik wel leuk. Leuke trui of jas, wat is het? En All Stars zijn altijd goed. Zo’n leren legging vind ik niks. Daar krijg je van die strakke benen in.

jersey

Arne: Supergeil. Zo mag mijn chick er uitzien in de slaapkamer!

Youri: Dit is Jersey Shore! Als Snooky eerder was afgevallen zag ze er zo uit. Ik vind het meer iets voor thuis op de bank, maar dan zonder sieraden en bril.

Scotty: Is dit niet gewoon Geordie Shore? Voor een festival is het misschien oké, verder is het echt niet mijn ding.

Josse: Heel erg urban he? Op zich vind ik het wel grappig, maar het is mij te hip.

Olivier: Hier loop je toch normaal gesproken niet mee? Misschien is het leuk voor een voetbal-feestje!

Tonnie: Ze draagt het wel leuk, bij anderen zou ik het iets te urban vinden. Zij kan dit stijltje wel hebben.

Gijs: Er gebeurt erg weinig met me als ik naar haar kijk.

Kasper: Dit is een beetje een soort Japans schoolmeisje met die kousen, ze ziet er kwetsbaar uit. Die sneakers zijn wel cool!

Mark: Ik vind dit super overdreven. Het is een soort van tiener-tennislook. Helemaal met zo’n petje achterover.

Wouter: Als je Jersey Shore leuk vindt, dan is dit het wel. Dit slaat toch nergens op? Heeft ze helemaal geen broek aan?

Michiel: Dit vind ik helemaal niks. Ik vind de schoenen wel mooi, maar dat is alles.

tuinbroek

Arne: Stoer! Goeie watch heeft ze te pakken daar. Goeie bril ook!

Youri: Die doet heel erg haar best, echt verschrikkelijk. Vooral dat losse knoopje is heel geforceerd nonchalant. En met die bril lijkt ze wel een vlieg.

Scotty: Ze lijkt een beetje op een boer, alsof ze heel druk was op het land. Maar toen wilde ze even koffie gaan halen bij Starbuck’s en daarom heeft ze één kant loshangen.

Josse: Ik heb niet zoveel met expres gaten maken in dingen. Ik vind een tuinbroek wel stoer en ook die panterschoenen zijn leuk!

Olivier: Die bril vind ik afgrijselijk. Je weet niet wat er achter die bril zit. Ik hou niet zo van baggy tuinbroeken, maar deze is wel tof.

Tonnie: Deze look vind ik wel vet. Die schoenen zijn minder, die passen niet bij de rest. Het jasje mag van mij eigenlijk ook wel weg.

Gijs: Ik vind scheuren in je broek echt totale onzin, je gaat toch geen kapotte broeken kopen? Ik vind dit echt belachelijk. Die bril vind ik ook niks.

Kasper: Dit vind ik heel cool! Leuke details, lekker nonchalant. De zonnebril vind ik wel te groot.

Mark: Ik vind deze look best ordinair door die schaven op de broek en die panterschoentjes eronder.

Wouter: De zonnebril vind ik wel erg mooi, die is wel lekker groot. De tuinbroek vind ik eigenlijk wel cool, net zoals het jasje en shirtje. Ik word alleen een beetje ongelukkig van het panterprintje.

Michiel: Dit vind ik er wel leuk uitzien. Ze heeft alleen een veel te grote bril op. Ik vind haar schoenen wel leuk!

 

Source: Figtny.com, Sirma Markova,

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites